Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Youtube videa komentovaná klasickým pubertálním komediálním duem Mádl a Kotek. Všechny ty jejich blbosti a srandy co dělají jsou hezké, ale pořad pro mě poztrácí smysl vysílání. Věřím že pro 14 leté pubertální děti to je "cool" pořad, ale jinak zbytečné mi přijde. Nejvíce mě na pořadu obtěžuje to vysvětlování těch pojmů, to je fakt strašný. Normálně bych hodnotil jednou hvězdou, ale za moderátory dávám dvě. 35% ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme všechno na jednu hromadu. Máme tu nablblá, někdy i zajímavá videa, to beze sporu, ovšem ta si můžu sjíždět na internetu a trapnou dvojku Kotka s Mádlem, ti dva jsou na zabití. Co mi tedy Stahovák přináší? Jedině to, že se snažím najít dálkový ovládač a přepnout v nejkratším čase na jiný program. ()

Reklama

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková netová směsice vtipného, nechutného, zajímavého a zbytečného. Když už opravdu nemáte co dělat, a mozek Vám nebere na lepší zábavu, tak do toho jděte, vyčistíte si hlavu. Spoustu těch videí byste na internetu ani sami neobjevili, pokud nesedíte celý den u PC a nesurfujete jako o život. Dávám jednu čestnou hvězdu. P.S. Mádl s Kotkem jsou tu za dva pubeťáky, které dokáže vzrušit i pomyšlení na odhalené ženské ňadro a podle toho se i chovají. Asi to je cílené spíše na hoodně mladou generaci. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o ničem, ale u některých videí jsem se zasmál (asi proto, že jsem je neznal). Kotek opět ukázal svoji trapnost, Mádl se snížil na jeho uroveň. Nebýt komentářů u některých videí, tak bych možná dal 2*. EDIT: Po druhém díle snižuji hodnocení, protože oni některé videa zkracují a ty nejlepší záběry neukáží ... ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že by to mohlo být i...no jak to říct, abych nevypadal jako debil....třeba i trošinku vtipný, ale kdyby pustili videa za sebou, bylo by to aspoň o hvězdičku lepší, než s těmahle kreténama, který se snaží bejt za každou cenu vtipný. Doufal jsem, že to bude mít třeba na =3 , ale to sem tomu věřil moc. Prostě další propadák, kterej eště ke všemu dali na novu, který z 20 minutovýho pořadu udělají hodinovej. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama