Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle dva idioti mi kurevsky pijou krev!Objevujou objevený,navíc to lemujou debilně suchejma poznámkama,kdo je trapnější a k tomu Mádlovo křivá držka a Kotkovo psí oči!!!Nerad píšu jako prase,vulgárně atd.,ale všechno má svůj důvod!!!Zkrátka čím větší bullshit,co se týká kvality produktu,tím zkaženější recenzent!!!Přímá úměrnost mi šla,kurva!!! ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad, který propaguje "směšná" či "zajímavá" videa, která každý, kdo běžně využívá youtube a internet všeobecně, dávno zná. Do toho Kotek a Mádl, kteří se snaží být "cool" a "crazy". Myslím, že popularita pořadu se pozná už jen podle toho, že z ranních sobotních hodin, kdy býval čas na Eso přesunuli Stahovák do nočních hodin na MTV. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama