Runaways - Season 1 (2017) (série)
Peter HoarScénář:
Quinton PeeplesKamera:
David StocktonHudba:
Siddhartha KhoslaHrají:
Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Angel Parker, James Yaegashi, Ryan Sands, Annie Wersching, Kip Pardue, Ever Carradine, James Marsters (více)Recenze (3)
"Who is Jonah? Is he what David wrote about? Is he the one who saw the full Spectrum? Is he the Being?" ()
Hezky se nám to začíná rozpadat. Jak na straně staříků, tak na straně mlaďasů. Jen tak dál. ()
Po několika hodně fajn epizodách dostáváme bohužel takový filler díl, který je vlastně celkem dost o ničem a až na finálních pár momentů je poměrně zbytečný. Pokud bych měl říci nějaká negativa, která se třeba i v předchozích dílech tolik nevyskytovaly, musím začít tou mini-linkou s Victorem Steinem a jeho televizí, která vidí do budoucnosti - což je extrémně podivná, hrozně krátká a zbytečná dějová linka, která netuším, jestli má teasovat něco do budoucna, ale i když vidím, že tvůrci se zde pokoušeli o jakýsi foreshadowing s finálním attackem Victora, je to prostě divný. Taky mě už tak trochu začíná unavovat, jak se v tomto seriále jednou za čas spawne nějaký random-ass vynález (třeba v tomto díle léčivé rukavice) a vůbec nikomu nepřijde existence tohoto předmětu divná (třeba zde Frankovi, který to ani na chvíli nezpochybňuje :D). Dále musím říct, že Molly je v téhle epizodě v podstatě jen naprosto nesnesitelný spratek, který se neustále uráží, a díky tomu na mě vůbec nefungovala ta finální „dojemná“ scéna. Taky chci zmínit prostředí školy, které je v tomto díle docela prominentní, a já jsem jenom zklamán, že škola nemá v samotném seriálu více prostoru. Kdyby Runaways byli prostě jenom obyčejní teenageři, co musí řešit tadytu podivnou supehrdinskou část, ale zároveň musí chodit do školy a mají jiné povinnosti, celý seriál by byl mnohem zajímavější. Jenomže tvůrci na celou školu úplně zapomněli a toto je v podstatě druhá epizoda, kde má škola jako prostředí nějakou důležitost :D Na závěr, jsem jediný, komu přišlo, že Nico zde má naprosto odporný kostým? :D Pokud bych měl říct nějaké pozitivum na konec, postava Dale Yorkese a jeho herecký představitel jsou naprostí frajeři a je to asi moje nejoblíbenější postava z dospěláků :D Hodnocení: 59% ()
Photo © Hulu