Taková moderní rodinka - Série 1 (2009) (série)
Jason WinerKamera:
James R. BagdonasHrají:
Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter, Reid Ewing, Tom Wright, Patrick Stafford (více)VOD (1)
Gloria překvapuje Jaye k narozeninám výletem na Havaj. Ten je však nerad, když zjístí, že celá rodina jede taky. Když jsou všichni na letišti, propukce chaos ohledně zapomenutých dokladů, dodržování bezpečnostních opatření a fóbie z létání. (TV Prima)
Další epizoda, která mě opravdu hodně potěšila hlavně výborně napsanými dialogy. Není nad to, když se můžu hodit do pohody a skvěle se bavit, dvaadvacátý díl mi to naplno umožnil a plánování Jayovy oslavy na Havaji nemělo chybu. Tohle jsem si fakt užil. // "Glorie s tím přišla, a pak nám všechno zařídila." "Vážně? Všem?" "Máš narozeniny, tak jsem vůbec nešetřila." / "Víc než teď tě už ani milovat nemůžu." "Našla jsem pláž, kam se chodí nahoře bez." "Spletl jsem se." ()
- V epizodě je zmíněn seriál Ztraceni (od r. 2004), film Billy Elliot (2000), herec Leonardo DiCaprio a jeho film Titanic (1997). (Zix.)