Taková moderní rodinka - Série 2 (2010) (série)
Chris KochKamera:
James R. BagdonasHudba:
Gabriel MannHrají:
Craig Zimmerman, Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter, Reid Ewing, Nathan Lane (více)VOD (1)
Phil a Claire zjistí, že se Luke spřátelil se starým sousedem panem Kleezakem. Jay se pokouší vyhnout symfonickému koncertu, ale ke své smůle musí místo toho vyrazit na pánskou jízdu s Mitchellem a Cameronem. Haley zatím hlídá Lily. (TV Prima)
Po dvaačtyřiceti epizodách byla tato asi šestou, v níž mě bavila i dějová linie Mitchella a Camerona, a jako obvykle se o to postaral Jay. Ostatní mě už tradičně bavili převelice, Luke byl výborný, jeho nádech před vstupem k sousedovi byl parádním detailem:-) // "Ahoj, Haley, je máma doma?" "Ne, musela odvézt Alex k onkologovi." "Proboha, co se stalo?" "Potřebovala brejle." "Myslela jsi optometristu?" "To je fuk." / "Co tady musí chlap udělat, aby dostal něco k pití?" "Nikdo nic neříkejte." / ()
- V epizodě jsou zmíněni Hannibal Lecter z filmu Mlčení jehňátek (1991), Freddy Krueger z filmu Noční můra v Elm Street (1984), filmy V pravé poledne (1952), Kolja (1996), Gran Torino (2008), Opravdová kuráž (2010), Frankie Valli (nar. 1934, USA), Antonio Vivald, John Schneider a jeho postava Boo Dukes ze seriálu The Dukes (od r. 1983), generál Robert Edward Lee, Richard Gere, Montgomery Clift, film Eliášův oheň (1985) a herec z něj Rob Lowe, Joey McIntyre, film Šalamoun a královna ze Sáby (1959) a herečka z něj Gina Lollobrigida, Madonna, Dusty Springfield a filmy Dobrodružství Priscilly, královny pouště (1994) a Shane (1953). V titulcích na Disney Plus ještě film Vzhůru do oblak (2009), postava z videoher Donkey Kong a píseň „Lucky Star“ od Madonny. (Zix.)