Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

piglit 

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen změnit hodnocení ze 4 hvězdiček na 5. Je to seriál, který se zažere pod kůži, vleze do žaludku a usadí se v pneumatice kolem pasu! Pokud držíte dietu, tak se mu pokuste vyhnout! Hlášky jako: "Je něco lepšího než hovězí? Ano! Hovězí!", tuk kapající z vepřových žebírek, neodolatelné hamburgery, steaky, omelety... to vše vás srazí na kolena a budete jen závidět hlavnímu protagonistovi pořadu - Adamu Richmanovi! Geniální nápad a geniální provedení - zkuste shlédnout a nežrat při tom. Já to zkusil a nejde to! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Adam je přirozený šoumen a umí to výborně prodat. Skvělý, trefný hlášky, který nejsou trapný. Příjemně krátká stopáž, která je ale nabušená k prasknutí, takže v konečném součtu stejně nejde shlédnout jen jeden díl, vždy skončíte minimálně u dvou až třech. Zajímalo by mě na kolika transplantacích orgánů už byl, pokud tyhle prasečiny/pochoutky jedl každý týden po dobu tří sérií. Doporučuji nesledovat ve večerních hodinách, může to způsobit neskutečnou žravou, která skončí až tím, že ve 2:30 vytáhnete z lednice oběd na druhej den a naládujete ho do sebe, zatímco budete sledovat další díl. To se mi naštěstí stalo jen jednou, povětšinou to končí "pouze" prázdným pytlíkem chipsů, případně dvěma jogurty s rohlíkem. Challenges jsou šílený, zvrácený, ujetý, neuvěřitelný, pro normálního člověka v podstatě nesplnitelný (ani kdyby měl sníst pouze 1/3 soutěžní porce), ale neskutečně zábavný a variabilní. Adam pojídá sladké, slané, smažené, pálivé, s ohledem na množství, velikost, váhu nebo počet, na čas nebo bez časového limitu. Tohle mě baví! Man v. Food, vítej v oblíbených! ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Parádní pořad, jeden z nejlepších, co běží na Spektru (asi spolu s Mistry Švindlu). Moderátor je sympatickej, vtipnej a dokáže sníst tuny toho největšího jídla. Snad vždycky, když se na to koukám (dokonce i teď, když o tom píšu :D), se mi zbíhaj sliny. Nejradši bych mu pokaždý třeba se čtvrtkou toho jídla pomoh a vychutnal si to. On to většinou taky skvěle prožívá. Tohle prostě žeru. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Klidně bych dal plný počet hvězd, je tu však ale. Po shlédnutí dvou sérií mi Adam Richman hlavně ukázal dvě věci: Američani jsou prasata a Američani nemají fantazii v jídle. Adam projel celou Ameriku a její největší města, okusil to nejlepší co tam mají, plus pokud v nějakém podniku pěstují tzv. food challenge, pokusil se jí zdolat. To co jeho žaludek nezvládne je porce jídla pro deset normálních lidí(deset obřích palačinek na sobě, případně pět kousků pizzy, kdy jeden kousek je velikosti klasické pizzy, deset milk shakeů, chilli obsahující všechny druhy papriček světa o síle atomové bomby). V každém městě se scénář začne po pár epizodách opakovat, tady dělají vafle, tady dělají extra pálivé chilli, a tady mají ty největší a nejlahodnější burgery ve městě. První sezona je neuvěřitelná, vtipná, drží Vaše oči přilepené na obrazovce a budí ve Vás chuť na burger, druhá má klesající úroveň. Je stejná jako celé jídlo na Americký způsob, přejíte se jí po pár soustech. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Kulinarsky porad na tema "Vitej rakovino, cukrovko a infarkte!" A me by treba zajimalo, kolikrat se jedlik = pan Adam = po viteznem zdolani challenge (mno, to zdolani ani nemusi byt vitezne) potupne utikal vyblinkat na hyzlik. Neb to mnozstvi a nekvalita jidla co sezere je opravdu perverzni a nelidske. Ja jsem se divala minulou sobotu na PRO7 a tam byli ctyri dily po sobe. Ten ctvrty jsem zu jsem nedala, zasukoval se mi zaludek jen z pohledu na ta strasna jidla. Ja jako fastfoodem, kor tim echt emerickym, v zasade nepohrdnu. Ausgerechnet kdyz jsme v Americe, ale toto uz bylo fakt moc. Pristi tyden jdeme do NYC do Katz´s Delikatesses na corned Beef sadwich (v man vs. food to vypadalo moc dobre a ja tyhle zidovske deli v njujorku rada!). Ale dame si ho napul, ja i Klenot. a ja pak pujdu desne dlouho behat.... Serial zajimavy, kladne hodnotim zejmena v tom ze po shlednuti si clovek o to vic zasne sledovat co ji a bude se i snazit jist zdraveji. Protoze nikdo nechce dopadnout jako pan Adam. Nebo ti tlusti lide co ho pri vyzvach povzbuzuji.... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)
  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama