Reklama

Reklama

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po prílivovej vlne tsunami ostáva skupinka ľudí uväznená v prízemí supermarketu. Voda ktorá neustále stúpa však nie je jediný problém, ktorí ich ohrozuje na živote. Je rok 2013 a miestami tak smiešne efekty. Toľká škoda. Nie je to totiž najhorší horor so žralokmi. Tieň tých nadpriemerných však ani z ďaleka nedosiahol. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ano, je to značně natvrdlý film s množstvím idiotských scén a dialogů, efekty taky nestojí za moc (hlavně zpočátku, pak už to docela šlo), ale co bychom nechtěli? V rámci zvířecích (žraločích) hororů to je rozhodně nadprůměrný kousek (o dva roky starší The Reef je sice lepší, ale sračkoidních filmů se žralokem je nespočet). Bait určitě dokáže nenáročnýho diváka a fandu žánru zaujmout. Některý sharkscény se povedly, napětí je taky na celkem slušný úrovni, ale hlavně je to vcelku netradiční podívaná v netradičních prostorech za netradičních událostí... Což o to, v negativech bychom se mohli pitvat dlouho, ale proč to brát tak vážně a film si prostě jen neužít s tím, co ho dělá zajímavým? 60% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když vynechám extrémně/uber/extreme špatnýho hlavního herce v podání Samuela tak se mi dostala velmi zdařilá žraločí podívaná se sice nic moc efektama ale jako zábava to byla maximální. Příběh je sice sakra divnej až humornej a ostatní herci taky stály za prd jen ten McMahon byl výbornej. Škoda že ten závěrečnej twist byl tak předvídatelnej. A taky mě trochu mrzí že režisér Mulcahchy se na režisérská židli neudržel. S ním to mohlo být ještě o kapánek lepší. Nicméně film je to určen pro teenegery a proto je tu neuvěřitelně moc klišé které mě doslova mlátilo do ksichtu, ale jako taková jednohubka to nebylo špatné. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Žádná katastrofa Bait není. Naopak je to parádní žraločí oddechovka. Prostředí supermarketu a podzemní garáže je originální a přesto, že žraloci jsou ve většině případů hodně digitální není to nějaký zásadní mínus stačí se na to nedívat detailně a s klidem to přejít. Když žralok zabíjí je to krvavý a žralok ve filmu zabíjí dost takže to nasytí každého diváka. Jak už jsem napsal žraločí oddechovka, která si 4* určitě zaslouží. 70% ()

Tomes83 odpad!

všechny recenze uživatele

Větší digisračku jsem ještě neviděl! Noc žraloka byla hrůza, ale dal jsem tomu alespon jednu hvězdu za trochu té snahy o dobrodružství, ale tohle byl jasný odpad! Ne jen ty efekty ale ta nereálnost! Jestli jsem někdy nadával na třetí díl Čelistí z 80. let, tak po zkouknutí Tsunami se jim omlouvám... ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama