Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje. První díl jsem viděl až nějakou dobu po tom hypu co nastal. Druhý díl jsem viděl ve stejný den. První díl mi přišel strašně nevýraznej a nudnej. Zato druhej mě neskutečně bavil. No a teď je tu třetí a poslední díl a ten dopadl ještě hůř než první. Nejde mi ani tak o to že se totálně změnilo prostředí takže ani nemám důvod to nazívat Cold prey 3. Ale to že film strašně nudí. Což rád nemám. Vraždy jsou nenápadité, atmosféra už totálně vymizela a jediné co mi tu zůstalo je naprosto otřesný chování herců a naprosto nevýraznej hlavní záporák, je sice fajn že jsme se dozvěděly proč, kdo vraždil v prvních dvou dílech ale nebylo lepší prostě to nechat plavat a užívat si to že je prostě neznámej? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Skvelé prostredie, pár ozaj pekných obrazov, fajn chladná atmosféra. Ale inak rutinná vybíjačka, kde sa obete chovajú (opäť raz) naivne. Ukazovať tvár killera, je tiež dobrá hovadina. Gore nič moc, ale väčšinu času som sa nenudil - stiesnené priestory domu ako aj skalných roklín boli využité šikovne... PACH KRVI, HHE a TCM v slabšom nórskom prevedení... ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Norský ledově hororový nářez jménem Cold Prey se dočkal třetího dílu. Po prvních dvou naprosto nadupaných a originálních dílech je tento trochu slabší. Dějově se odehrává před oběma přechozími díly a zaměřuje se více na toho ošklivýho klučinu z horského hotelu, jak se to všechno stalo s jeho rodiči a následné vraždění mladích turistů v lesích kolem hotelu. Napětí film má, to se musí nechat, a dokonce i nějaké ty lekavé scény. Hlavně začátek byl ve výborným tempu, pak to ale zabředlo a už to temto nebylo možné udržet. Hlavně mi přišlo, že ti mlaďoši jsou naprosto vypatlaní, protože dělali takový chyby v těch nejvíc nevhodných chvílích. Nicméně i když kvalitou slabší než první dva díly, pořád je to jeden z těch mála hororů v současnosti, který je skutečně koukatelný a o kterým vím, že si ho v budoucnu ještě určitě pustím. A asi to vypadá, že Cold Prey je další (zatím) povedená hororová série. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, pořád přemýšlim, jestli to brát jako obyčejnou béčkovou vyvražďovačku a nebo jako zprznění série, kterou mám fakt rád. Verze A by znamenala průměrný hodnocení, jelikož je to celkem ok slasher, sice žádnej zázrak, spousta stupidit, ale takový slashery obvykle bývaj, nicméně při verzi B bych musel být teda o hodně přísnější a možná bych i poslal Sandemosemu dopis s řemenem, ať si nařeže sám, i když bych to teda s radostí udělal já sám, ale do Norska se mi kvůli tomu moc nechce. Tenhle prequel je totiž fakt stupidnost sama, nejzábavnější jsou pak tradičně teleportace vraha z jednoho okraje lesa na druhej během pár sekund a je fakt drzost dělat tady na konci návaznost na prvni Fritt Vilt. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Haremhabzial seria Fritt Vilt /nassky Ledova Smrt/ ubera v klasicky vychodenych hororovych slapajach : najlepsia je jednicka, slusna, ale slabsia dvojka a primitivna trojka. Akurat, ze Fritt Vilt 3 nie je az tak primitivne. Lesna vyvrazdovacka po norsky stale funguje, zamrzi len, ze strasidelna atmosfera je tatam, a po hereckych vykonoch ani chyru, ani slychu. Skoda, Fritt Vilt z roku 2006 sa mi pacila. 65 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama