Umbrella Academy - Série 2 (2020) (série)
Ellen KurasScénář:
Aeryn Michelle WilliamsKamera:
Craig WrobleskiHrají:
Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda Jr., Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Justin H. Min, Jordan Claire Robbins, Kate Walsh, Ritu Arya, Yusuf Gatewood (více)VOD (1)
Allison ukáže Rayovi svoje schopnosti, Dave navštíví sídlo Klausova kultu, Pětka dostane nabídku od jednatelky a sourozenci se sejdou s otcem. (Netflix)
Díl hodně o Allison. Protože právě ona to měla nejtěžší. Přesto se rozhodla být v té době šťastná a spokojená. Aby něco změnila. Což v současné době (znovu) hodně hraje na emoční a sociální linku. (Stejně jako Vanya, mmch.) A hned se hezky ukázalo, jak se může zvrhnout, když se Ray dozví pravdu...No, a taky večeře s fotříkek! A Dave? Jo ... to bylo dost drsný. Jinak doufám, že se víc uvidíme s Benem a nějak to vymyslí. Tedy bez toho "znásilnění mysli"... ()
Konečne stretnutie celej rodiny a nič z toho. ()
Allison mě hodně baví. ()
Večeře s tátou byla očekávaná a důležitá, vesměs zase tolik neznamenala a pokrytectví pana Hargreevese v oněch šedesátkách mi lezlo krkem už pár vteřin po tom, co na své děti otevřel hubu. ()
Photo © Netflix