Reklama

Reklama

Skupinu s Maggie v čele napadnou jiní lidé a mnoho lidí zemře. Maggie nakonec zůstává na cestě pouze s Neganem. V Alexandrii přežívají, jak se dá, a snaží se chytit koně. (TV Prima)

Recenze (7)

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znatelný propad kvality oproti předchozím dílům. Začátek se smrťáky byl poměrně našlápnutý, ale z jejich příchodu jsem lehce nesvůj - ačkoliv působí poměrně "schopně", již v prvních scénách je jasně vidět, že jejich ostří neunikne pouze ten, kdo se scénáristům nehodí do krámu. Je to trochu škoda, protože nástup hlavního záporáka série má být dramatičtější a z hlediska dalšího vývoje má dojít i ke smrti výraznějších postav, než jen postav do počtu - jako to bylo při příchodu Negana. Celé to navíc trvá jen pár minut - zbytek jsou jen samé kecy, pláč, western hudba (asi nová móda, nechápu) a debilní rozhodnutí - co ale taky čekat od dílu, který má tahat hysterická no-brain Carol. Nyní bych prosím rád přeskočil tu Rambo frašku, která nás nejspíš čeká v dalším díle, a vrátil bych se trochu více na cesty nepříjemným prostředím a poznávání Commonwealth - přeci jen, času už moc nemáme. Děkuji. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyprávění je hodně zmatené (linka Negan a spol), nicméně dynamické. Linka “chytáme koně” je klasickou ukázkou TWD vycpávková nudy a linka “stormtroopers”? Ta se zcela ignoruje (což mi ani moc nevadí). Hodnocení nechám nadprůměr i přesto, že scénář po napadení komplet zazdil osud některých postav. Příště budu o to přísnější. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nadupanom dvojdiely sa pochopiteľne muselo mierne ubrať na tempe. Táto epizóda je prevažne o putovaní krásnou krajinkou a z menšej časti o post-apokalyptickom westernovom rodeo tripu. Negan a Maggie si takým zvláštnym spôsobom lemujú k sebe cestu, síce zášť a nedôvera zo strany Maggie z pochopiteľných dôvodov stále nepominula, tak sú nútení odložiť ich vzájomný konflikt stranou pre dobro Alexandrie. Čo však nemám rád a musím tejto epizóde vytknúť je prehnané dojímamie sa nad smrťami postáv, ktoré sotva poznáme. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestačím se divit. Sice nevíme co se děje s ostatníma. Nevíme o Darylovi, nevíme stále nic o Connie a nevíme kdo přežil ze skupiny Maggie. Jinak, co se filmařiny týče, tak je to paráda. Návrat k prvním sériím. Atmosféra byla chvílemi parádní, třeba Maggie na schodišti to byla parádní scenérie. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu dvě linky, a to Alexandrii, kde je taková pohodička a pak tu je stále výprava Maggie a spol, kde temná atmosféra pokračuje. Předchozí díly byly trošku lepší, ale je to stále TOP. ()

Reklama

Reklama