Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 7

(série)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 12 h 44 min (Minutáž: 44–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Steven Yeun, Michael Cudlitz, Norman Reedus, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Christian Serratos (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Rick a spol. byli příliš sebejistí. Teď bezmocně klečí na kolenou a čekají, kdo zemře. Nepřátelští Spasitelé mají výhodu několikanásobně větší přesily. Negan, který je vede, už se rozhodl, koho ubije k smrti hrozivou baseballovou pálkou omotanou ostnatým drátem. Začíná nová kapitola příběhu o Živých mrtvých. Hrdinové se musí vypořádat s další těžkou ztrátou i tím, že teď slouží krutým Spasitelům. Jak se k tomu postaví? Přestože jsou zlomení, v okolním světě objevují nečekaná překvapení. Napětí postupně roste. Připravuje se povstání? (TV Prima Cool)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (49)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negan celou sérii oživil, jeho postavu miluju, je to skvělý záporák, který to má ale v hlavě srovnaný a umí myslet a občas se i smilovat...dobře až na Glenna, naprosto srdceryvný díl, kdy jsme si vyplakala oči a Negana jsem nenáviděla, ale to jeho pískání, neodolatelný úsměv a Lucille, tomu se prostě nedá odolat. Kvalitu a sledovanost seriálu zvedl alespoň o 30%, nebo za mě tedy ano. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna seriálu „The Walking Dead“ je za mě zlepšení oproti předchozím třem sériím, posun zase o něco nahoru. Jsou zde skvělé drsné scény, výborné souboje, jen ten tygr je v některých chvílích prostě digitální. Jasně, on je takový asi furt, ale chvílemi je to moc znát. Ale je zde množství nových postav, z toho většina i zajímavých. Za mě povedená sezóna, po delší době. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. Séria - 75% Každá séria mi príde síce dosť zaujímavá na to aby som sa nenudil, ale zároveň mi každá ďalšia príde o niečo slabšia. Veľké mínus je príbeh, ktorý sa znovu opakuje a nikam sa neposúva. Naťahuje sa aj dlžka niektorých časti až na hodinu a niekedy je to už fakt zbytočne naťahované. Na druhú stranu tu máme magora v podaní skvelého Jeffreyho Deana Morgana, ktorý jediný túto sériu robí zaujímavou a drží vás v napätí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá řada začíná jako artové a konverzační cvičení. Pak následuje rozdělení na pět (???!!!) dějových linek (Daril, Carol, Maggie, Tara a zbytek) a nastává nuda. Ale BRUTÁLNÍ. Kecání, kecání, hra na napětí, kecání... každé lince se věnuje epizoda a i když se některé nakonec spojí, nic to neřeší. Všude se žvaní (každá linka totiž potřebuje prohloubit drama). O zombie prakticky nezavadíte (10-15% děje max).Takový sešup jsem od série prostě nečekal :( ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.sériu zachraňuje iba Negan, respektíve herec, ktorý ho hrá a to Jeffrey Dean Morgan. Na toho je skutočne radosť sa dívať, ako sa vyžíva vo velení. Inak ale človek nevie ani rozoznať od seba epizódy, v každej je akoby to isté, minimum akcie, na zombíkov zabudnite, tých naplno vystriedali Spasitelia. Už to nieje to pravé Walking Dead ako kedysi. Všetci jazdia na tatrovkách a benzín pravdepodobne tečie v potoku, už je ho zrazu dosť, nie ako v 2.sérií. V domoch tečie pitná voda, lieky nechýbajú. Všetci sú pekne ostrihaní a oholení, len Daryl stále preferuje dobu Hippies. Začína vás okrem Tary nasierať čoraz viac postáv (Morgan, Sasha, Rosita... ). A opäť je to až zbytočne naťahované, celá séria mohla mať 6 častí. (Hodnotenie: Epizódy 1,3,4,7,8,9,10 ***** / 11,12,13,14,15,16 **** / 5 *** / 2,6 Odpad! ()

Galerie (429)

Zajímavosti (21)

  • Epizoda je věnována Berniemu Wrightsonovi, americkému komiksovému výtvarníkovi. (MATADOR)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (BaBca_)

Reklama

Reklama