Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (276)

Genero 

všechny recenze uživatele

!!POZOR, PRUDCE DEMENTNÍ HUMOR!!Genero:miluju tě. Sadlilgrrl:taky tě miluju. užijem si teďka sex? Genero:jak? sedím u kompjůtru. Sadlilgrrl:myslim virtuálně. Genero:aha. tak jo. Sadlilgrrl:co máš na sobě? Genero:proč to potrebuješ vědět? Sadlilgrrl:abych se vzušila. Genero:aha. svetr a šusťáky. Sadlilgrrl:tak jinak. popiš mi svýho ptáka. Genero:je středně velký, se zahnutým zobákem a šedým prachovým peřím. říkám mu Filip. Sadlilgrrl:ale ne. myslim tvuj penis. Genero:aha. je takový oválný, zhruba pět centimetrů dlouhý. Sadlilgrrl:hm, tak asi začnu já. moje ňadra se dmou vzrušením a ztuhlé bradavky ční vzhůru a přímo volají po vášnivém mužském doteku. jak se ti líbí má ňadra? Genero:máš hezká ňadra. Sadlilgrrl:ty vole, tohle ti moc nejde, raději skoč do auta a přijeď za mnou dokud jsem nažhavená. Genero:kde bydlíš? Sadlilgrrl:mokrá 69. Genero:clive? ty si hraješ na čtrnáctku, abys po nocích lovil chlapy? Sadlilgrrl:ale ne. holka si to rozdala s oplzlým pedofilním predátorem a miluje ho, tak mi z toho kape na maják. Genero:jdu spát. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale film nepřináší nic nového. Filmů s podobnou tematikou jsou mraky a tohle je prostě další z mnoha, takže pro mě podprůměr. To, že chatování je vlastně plné anonymity a sexu dneska ví už každý puberťákk (kromě hlavní hrdinky - očividně). Kdyby to bylo trochu drsnější ve stylu a la Výkupné, bavila bych se. Takhle jsem prostě jen koukala a čekala, kdy se ten pán vloupe do baráku a trochu se to rozjede. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI JEDINÝ KDO MI ROZUMÍ“...,,CÍTÍM K TOBĚ TO SAMÉ, ANNIE“..... /// Sehnat přítele je dneska fuška. Annie má štěstí! Ten její - na ,,chatu“ je milej, chytrej a... to vlastně stačí. Určitě by si dobře rozuměl i s jejím tátou (kurvaže, dyť jsou stejně starý!). Je prostě dokonalej! Film jako ALARM? Nikdy jsem nebyl 14ti letá holka a v jejím věku jsem na ,,chatu“ jezdil pařit (byla taková dřevěná s okýnkama a ...prostě domeček!). ZNEKLIDŇUJÍCÍ? Koukat na uchyláka, jak balí mladou (malou) holku (nepište mi holky, že nejste malý!), pak na ty kolem, jak je to sere a jí to nesere, pak to sere jí a ty vostatní taky, aby to nakonec nesralo nikoho a skončilo to šťastným fyzikářem..... Příběh odsunuje filmařinu do pozadí (každopádně z tý L.Liberato by něco bejt mohlo, jestli ji nějakej perverzák...). Neříkejte mi, že to takhle u vás funguje? Že je chování obyčejných lidí kolem mě horší než všichni perverzáci světa! Jo, emoce jsou, ale nevím, jestli jsem očekával zrovna tenhle ,,druh“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mé lásce po ,,síti“ nefunguje kamera (ta webová...). 2.) Nevím, jak se dneska balej 14tky. 3.) Chtěla bych si zase popovídat se svým perverzákem. Jak se má, co máma, pes.... 4.) Mám dospívající dceru a hledám důvod k zabavení počítače z dětskýho pokoje. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Místy hrozně silná záležitost. Opravdu nepamatuju, kdy mi bylo u filmu naposledy takhle fyzicky špatně. O to větší škoda, když se takhle dobře budované atmosferické drama v půlce změní v otcův soukromý boj a Annie je vytěsněna na druhou kolej. Přesto i tak, natočil Schwimmer docela zajímavou sondu o poměrně aktuální tématu. Kromě zmíněného má Trust dobré herecké výkony Owena a mladé Liany a bavil mě i klávírový soundtrack. Na druhou stranu, jak bylo řečeno, druhá půlka už nefunguje tak dobře, a některé situace a chování postav je totálně filmové a v réalu značně nepravděpodobné. Lepší tři hvězdy. He loves me! ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak po shlídnutí tohodle filmu musim říct, že mě ale vůbec ničím nezaujal. Z traileru jsem na první dojem čekala hodně moc, ale sliboval toho hodně a ve filmu jsem se toho nedočkala, takže jsem měla zas přehnaný očekávání jako vždy. O hereckých výkonech radši nebudu ani mluvit, hlavní herečka mi do role ale vůbec neseděla a víc radši psát nebudu. Takže jedno velký zklamání. Ani mě nepřekvapuje, že skoro všichni dávaj 100% a já jen 60% ( a to jsem původně chtěla dát ještě míň). No jak je vidět, tak se fakt neshoduju s většinou. To už se mi potvrdilo u hodně filmů. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama