Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli za jeden americký remaku příjdou tvůrci do pekla, pak je to tento. Pravá ukázka, proč by se americká produkce neměla pokoušet uzpůsobovat britský humor svým potřebám. Podruhé ta úplně samá role pro Petera Dinklageho je podle mě zvěrstvem. PS Při sledování tohoto remaku jsem si vzpomenul na obdobně vydařený americký remake pilotního dílu k Červenému trpaslíku. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Theme from 'Death at a Funeral' ,2. Traffic Jam ,3. Ryan ,4. Carpool ,5. In the Band ,6. Smudge Mark ,7. No Underwear ,8. Tying Up Frank ,9. Hypoallergenic ,10. Coffin Tumble ,11. Pay the Man ,12. Baby Daddy ,13. Fisticuffs ,14. Wheelchair ,15. Jumper ,16. Poop in my Mouf ,17. Wake 'n' Shake ,18. Short Falls ,19. 2 Guys 1 Box ,20. Brothers ,21. On My Cheek ,22. Frank's Alive ,23. Eulogy, ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Až také hrozné, ako tu niektorí prezentujú, to nie je. Anglický origo je samozrejme lepší, no ani tento až tak nezaostáva. Hviezdnemu afroamerickému ansámblu to tu svedčalo, aj keď Lawrence bol výnimočne dosť civilný, čo beriem ako plus. Najotravnejší tak bol Tracy Morgan, bez ktorého hovnovej scény by sa film zaobišiel. Ale inak tak primerane zábavné (umrieť od smiechu určite nehrozí) a bez hromady trápnych scénok, aké zvyknú byť v podobných černošských komédiách. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Zoe Saldana je vazne neuveritelne sexy kunda a Mardsen hraje co to da, ale ve vysledku tahle radoby black komedie, ktera ani z dvou procent nema na puvodní britsky original, totalni sracka :-)) Urvani, otravni, nesympaticti cernosi faktnejsou moje krevni skupina, ikdyz Martin Lawrence byl hodne dobrej! ()

drake31 

všechny recenze uživatele

A čo keď je tento film urobený celý cez kopirák ... vôbec mi to nevadilo a bavil som viac než skvele. Samozrejme na pôvodnú britskú verziu sa to ani zďaleka nechytá, ale pri sledovaní tohoto snímku som na ňu ani jediný raz nepomyslel. Nenáročná zábava, pre nenáročné publikum ktorej účelom je pobaviť ... a podarilo sa to viac než dobre 4* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)
  • Ve filmu hraje Peter Dinklage stejnou roli jako v stejnojmenném filmu z roku 2007. (Gerret)
  • Hra, kterou Jeff (Columbus Short) hraje u sebe doma, je „Uncharted: Drake's Fortune“. (EvilAlan)

Reklama

Reklama