Robert MalenfantScénář:
Christine ConradtKamera:
Bert TougasHudba:
Steve GurevitchHrají:
Ashley Jones, Erik Knudsen, Chris Mulkey, Art Hindle, Sonya Salomaa, Ellen Dubin, Claudia Besso, Larry Day, Veronique-Natale Szalankiewicz (více)Obsahy(1)
Podvodník zneužije svojho mladistvého synovca, aby vydieral učiteľku, ktorá sa s ním spriatelila. Carrie Ryansová (ASHLEY JONESOVÁ) je príťažlivá a ambiciózna stredoškolská učiteľka dejepisu, ktorá sa rozhodne pomôcť Jeremymu Randerovi (ERIK KNUDSEN), jednému zo svojich študentov, ktorý zaostáva vo vyučovaní. Jeremy je vcelku slušný chlapec, ale nanešťastie žije u svojho strýka Billa (CHRIS MULKEY), bývalého kriminálnika. Keď Bill zistí, že Carrie sa s Jeremym zblížila a spriatelila, začne ju vydierať a donúti Jeremyho, aby bol jeho – aj keď – nedobrovoľným spolupáchateľom. Dokáže sa Jeremy vzoprieť, alebo ustúpi a zničí život a kariéru jedinej osoby, ktorej na ňom vôbec kedy záležalo? (oficiální text distributora)
(více)Recenze (5)
Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()
Je to normální film na který se dá koukat. ()
Ten film bol tak slabý, že už človek nemá ani energiu písať komentár. Herecké výkony nič-moc, ale videla som už aj väčšie blbosti, neurážalo to moj intelekt a neprepla som... Kebyže to Erikovi tak neluší, tak by bolo o hviezdu menej :) ()
Film začína skvelým konceptom, záberom mladej atraktívnej stredoškolskej učiteľky. Ale herecké výkony (všetkých hercov) sú monotónne. Scenár obsahuje úplne zbytočnú mafiánsku podzápletku, ktorá nikdy nebola úplne doplnená. 4/10 ()
Béčko až s céčko s okatou učiteľkou, na ktorú sa oplatí pozerať viac než na dej samotný. Ona je síce vystrašená ako surikata v zoo, ale film žiadne napätie neprináša, v podstate sa hlavnej postave nič nestane ani ju poriadne neohrozí. Úsilie urobiť z toho thriller vyšlo kompletne nazmar. ()
Photo © Lifetime Television