Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rada a som aj za každú srandu ale zase všetko pozná svoje hranice.. Odtiaľ potiaľ.. Jack a Jill ju prekročili a nebolo to v dobrom slova zmysle. Moc prehnané fóriky a nereálne situácie (oslík s rozčapenými nohami, Jill na skútri v bazéne), iritujúca Jill. Ono ani nerobil problém Sandler prezlečený za ženu, ale tá sprostota, ktorá z postavy vyžarovala. Nechutnosť na n-tú. Homeless mi prišiel ako prijateľnejší človek. A nech sa len na Jill nesťažujem, tak tých creepy postáv tam bolo na mraky. Mexická babka mi až strach naháňala. Jackove deti boli tiež na hlavu. Teda toho adoptovaného som ešte ako tak chápala a aspoň mal rozum ale dcéra nemusela furt s bábikami sa pretŕčať a kopírovať ich štýl.. to bolo od nej dosť neštýlové (:D). Kate Holmes nemám rada ale tu prakticky nebola tak ju ani nejdem riešiť. Al Pacino - nemám slov.. A nakoniec, keď už idem zabrať do záberu Johnnyho Deppa tak mu aspoň navlečiem iné tričko ako s potlačou Justina Biebera!!! Toť vše z mojej strany. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jo, určitě jsem se u toho zasmála vícekrát, než u třetího Lotrofotra, každopádně se všechny výprsky smíchu konaly jen ze začátku. V druhé půlce filmu už ale i to, co bylo zpočátku vtipné, plavalo jak nespláchnuté fekálie a bylo doslova utrpení vytrvat, než tu pachuť závěrečné titulky konečně odvály. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film splnil účel - pobavil mě. Sandler ve dvojroli byl super. Zejména první půl hodina měla hodně vtipných scén, které člověka maximálně rozesmály (Jill na skůtru v bazénu, Jill hraje fotbal, atd..). Je mi jasné, že to byla strašná volovina, takže kvalita filmu je na odpad. Ale tak co, pokud člověk není kritický a umí se nad tím povznést a nechat se bavit, tak film s úsměvem dokouká. Al Pacinova role byla trochu mimo, to je fakt. No a aby se film nedostal do černých čísel, podpořím ho 4 hvězdičkami. 70% (with J.) // Cože, já jsem se na film podíval znovu po 24 hodinách od prvního dokoukání? To není možné :))) ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to "do prdele" bylo? Adam Sandler mi nevadí a občas se mu dle mého v komediálním žánru zadaří (Velký táta, Machři, Trestná lavice), ale tohle překonalo všechny meze. Tak nevkusné, nechutné a hloupé pokusy o humor jsem dlouho neviděl. To, že se nechal ukecat Al Pacino je sice vrchol, zvlášť když jsem si nedávno připomněl legendární "The Heat", ale bohužel je nutno přiznat, že do tohoto filmu je škoda i neherečky Katie Holmes. Je to hloupé, zoufale nevtipné, často nechutné a předvídatelné. 0/10! ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)

Reklama

Reklama