Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak tady už Sandler zašel hodně daleko a smrdí to žumpou...citlivějším jedincům by toto mohlo způsobit i nějakou psychickou újmu. Jedna hvězdička jen za cameo Johnnyho Deppa. Al Pacina jsem radši vytěsnila, protože to, jak se mohl do něčeho takového nechat ukecat, je mi opravdu záhadou. Pár vtipných momentů se sice najde (třeba úvodní montáž s dvojčaty), ale jako celek je to opravdu ubohé. Co ten adoptovaný indický chlapeček, co na sebe všechno lepil, včetně živého křečka a papouška? Tomu se říká humor? ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobně trapný a nevkusný, jako když se za ženskou převlíkal Eddie Murphy. V půlce jsem to vypnul a dokoukal později - a dá se říct že zbytek nabízí aspoň nějakou zábavu: pidiroli Johnnyho Deppa, tlama při fotbale, papoušek, záchod, něco s Al Pacinem. Fakt jsem asi 3× vyprskl smíchy, ale to nemění nic na tom, že celý film je nebetyčná trapnost. # příběh 3 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se u toho zasmála. Adam jako žena je docela přesvědčivý a i mu to slušelo. Neříkám, že Jill mi nelezla na nervy, to docela dost, ale řekla bych, že to byl Adamův hlavní cíl. Znepříjemnit tuhle postavu divákům, aby si na konci uvědomili, že to vlastně tak špatná osoba nebyla. Tahle komedie, určitě nepatří mezi ty Adamovi nejlepší, ale zasmějete se u toho a velké plus je Al Pacino. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré šílenství dvojice Dugan/Sandler. Jediná koukatelná scénka je když si před zápasem Lakers povídají Depp s Pacinem. A Pacino má binladinovské vousy a myslí si že jej nikdo nepozná. Což samozřejmě zachytí televizní kostka. Podezřívám Deppa že ani nevěděl že hraje v tomhle filmu. Jack a Jill je jinak téměř nekoukatelně debilní užvatlanou podívanou. Zkus mě rozesmát je proti tomuhle oscarový adept. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Adam Sandler je jeden z najpreplatenejších hollywoodskych niktošov. Jeho herecké kvality sú diskutabilné a filmy v ktorých sa objavuje sú mierne povedané nudné a nezaujímavé. Napriek tomu berie horibilné honoráre. Vrcholom trapnosti a hnusu je film "Moje bláznivé dvojča" v ktorom sa objavil v roku 2011. Stvárnil tam dvojúlohu, kde si zahral aj svojej ženské dvojča. Mrzký žid oblečený v ženských šatách. Hnus. Primitívny transsexuálny humor. Ťažko si predstaviť väčší odpad! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama