Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler strikes back! Ti co si mysleli, že už to nejde, spadnout ještě hlouběji do útrob nevkusu, dostali jednu přímo na klec. Jack a Jill jsou totiž těžce vývarová slátanina plná nevkusného humoru, absurdit a dvojité porce nepříjemného Sandlera. Ke všemu je tu navíc Al Pacino, který musel být hodně zoufalý, že vzal takovouto roli. Pro snímek totiž není možné najít omluvu. Špatný film který dělí od naprostého odpadnu snad jen fakt, že tak špatné aby nemohlo být hůř to ještě nebylo. (A to není výzva Adame!) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobně trapný a nevkusný, jako když se za ženskou převlíkal Eddie Murphy. V půlce jsem to vypnul a dokoukal později - a dá se říct že zbytek nabízí aspoň nějakou zábavu: pidiroli Johnnyho Deppa, tlama při fotbale, papoušek, záchod, něco s Al Pacinem. Fakt jsem asi 3× vyprskl smíchy, ale to nemění nic na tom, že celý film je nebetyčná trapnost. # příběh 3 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

Reklama

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,JEJÍ SRDCE JE TAK VELKÉ A PLNÉ ŠTĚSTÍ, JEN KDYŽ VIDÍ SVÉHO BRATRA.... ,,JO, TO ANO, ALE NOTAK, NEJSEM NĚKDY JAKO OSINA V ZADKU? NEOTRAVUJU VŠECHNY?“ .... ,,MÁŠ V SOBĚ TOLIK LÁSKY, JILL, TOLIK NA ROZDÁVÁNÍ. POTŘEBUJEŠ JEN NĚKOHO, KOMU BYS JÍ DALA“..... /// Pomalu jsem děkoval Bohu, že Sandler začal bejt normální. Bejvávalo! Tetou Jill je zpátky! Mladej vříská smíchy - dítě ,,Ind“ totiž fláklo Jill a já bulím, protože přežila. Příběh sám je trapárna a nejde o nic jinýho, než o masturbaci Sandlera nad sebou samotným v ženských šatech. Adam už to prostě nedokázal vydržet. Na jeden slušnej fór deset horších až trapnejch a zrůda Jill navrch. Nemůžu uvěřit, že Al Pacino..... (ještě teď tu sedím a nevěřícně čumím jako kráva...)...BOŽSKEJ AL ? Za idiota?! (tajně podezřívám Sandlera, že ho hrál taky. Ty jo - John McEnroe ! Ty vole, ty žiješ ?) Zapomeňte na Machry a jestli vzhlížíte s úctou k legendám, tak se pro jistotu nedívejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju vtipný situace, jejichž pointa spočívá ve slovech ,,DĚLÁM SI SRANDU“. 2.) Čokoládový bobánky jsou sázkou na jistotu. (Nebo aspoň zvuky z hajzlu...). 3.) Thx za titule ,,Haroska“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pomalu jsem si zvykal na Sandlerův humor. Nejvíce jsem ho ocenil ve snímku 50X a stále poprvé, ale tady mi to nějak nesedlo. Dokonce jsem se nechal překecat a zašel na tento snímek do kina což možná ovlivní tento komentář. Zůstat totiž doma a počkat na videopůjčovny, se mi po opuštění kina, zdálo přinejmenším "levnější". Bohužel, levný je i humor v tomto příběhu. Dvojrole je skoro vynucená, dialog příšernej a děj, no raději moc nerozebírat. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak tady už Sandler zašel hodně daleko a smrdí to žumpou...citlivějším jedincům by toto mohlo způsobit i nějakou psychickou újmu. Jedna hvězdička jen za cameo Johnnyho Deppa. Al Pacina jsem radši vytěsnila, protože to, jak se mohl do něčeho takového nechat ukecat, je mi opravdu záhadou. Pár vtipných momentů se sice najde (třeba úvodní montáž s dvojčaty), ale jako celek je to opravdu ubohé. Co ten adoptovaný indický chlapeček, co na sebe všechno lepil, včetně živého křečka a papouška? Tomu se říká humor? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama