Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, životní, roztomilé × příliš americké. Takový utahaný to bylo, ten začátek byl teda otřesný, jako brečet na začátku filmu to je docela síla. V průběhu filmu se řeší soužití a výchova dítěte, což mi přijde docela "dospělé", pak se do toho samozřejmě zaplete romantika a je to vyřízený. Holčička byla úžasná. Film dobrý na jedno skouknutí. ..ale bydlet si takhle skoro v lese, to musí být príma, dělaný jako pro horor a kriminální zločiny.. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia, ktorá neprináša nič nové len recykluje nápady už dávno použité. Dá sa na to pozerať, dá sa u toho vydržať tak prečo to hodnotiť nejako záporne. Katherine Heigl je veľmi sympatické a do podobných úloh sa hodí a Josh Duhamel je taktiež sympaťák a spolu tvoria viac než znesiteľnú dvojicu - čo sa vo veľa podobne ladených filmoch nestáva. Life as We Know It je taká uvoľňujúca jednohubka - raz stačilo, viac krát to vidieť nemusím. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $53,374,681Tržby Celosvetovo $105,887,837Tržby za predaj DVD v USA $16,541,220 //počet predaných kusov 1,155,974║ Zaujímavé obsadenie v dosť rozpačitom deji, prevažne ide o dosť obohranú príbehovú šablónu scén ktoré ako tak boli ešte v tomto prípade stráviteľné, čistý priemer. /50%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zklamání.Katherine Heigl mám hodně rád a právě díky ní sem si tohle obstaral a právě díky ní sem to i vydržel do konce.To ovšem neznamená,že je Life As We Know It dobrým filmem.Zkraje sice tvůrci brnkají na trošku vážnější notu (a divákovi na city) a snaží se nás obalamutit "inovativním" příběhem,ale pravda je,že ten sám o sobě až tak dobrý není a tvůrci pracují snad se všemi myslitelnými klišé romantických "komedií".Jak už to tak ale v poslední době bývá,nepříliš zdařile.Hlavní hrdinové se v mnoha případech chovají značně iracionálně,celkové obsazení vedlejších postav není zrovna nejšťastnější a co víc celé to vlastně není vtipné a těch pár dětských fórů s hovínkem to nezachrání...40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne na tretí pokus som to dopozeral celé... Aj napriek typickej americkej romantickej schéme (vrátane letiskovej scény) a sudu patetizmu musím konštatovať, že má táto blbinka neiritovala, no mám ale podozrenie, že to má na svedomí môj stav príjemnej spánkovej letargie, keďže som film pozeral neskoro v noci. Slabší podpriemer. 35/100 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno