Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zklamání.Katherine Heigl mám hodně rád a právě díky ní sem si tohle obstaral a právě díky ní sem to i vydržel do konce.To ovšem neznamená,že je Life As We Know It dobrým filmem.Zkraje sice tvůrci brnkají na trošku vážnější notu (a divákovi na city) a snaží se nás obalamutit "inovativním" příběhem,ale pravda je,že ten sám o sobě až tak dobrý není a tvůrci pracují snad se všemi myslitelnými klišé romantických "komedií".Jak už to tak ale v poslední době bývá,nepříliš zdařile.Hlavní hrdinové se v mnoha případech chovají značně iracionálně,celkové obsazení vedlejších postav není zrovna nejšťastnější a co víc celé to vlastně není vtipné a těch pár dětských fórů s hovínkem to nezachrání...40% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Relativně dojemné rodinné drama o dvojici lidí, co se nemá nijak v lásce a náhle spolu musí vychovávat malé dítě. Nebylo to špatně udělané, ale ve všech ohledech zcela průměrné. Jakožto komedie takřka nefunkční, neboť jsem se smál pouze u scény s taxikářem. Romance celkem ušla a z tohoto pohledu bylo dílo i celkem příjemné. Za velký klad také považuji fakt, že scenáristé dokázali solidně zahrát na pocity. Nicméně tohle prostě nestačí a já se tak ve výsledku rozhodoval pouze mezi dvojicí hvězd okolo 50% Za celkovou předvídatelnost a nudu která zde místy panovala bych se nejraději přiklonil ke spodní hranici, ale jinak jsem měl pocit ze sledování poměrně dobrý a za ten doják nakonec dávám slušné, ale slabší 3 hvezdy. 55% ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Keď majú tvorcovia v rukách podobný námet, ako tomu bolo aj v prípade filmu Život je raz taký, naskytajú sa im dve cesty, ako ho poňať. Buď štýlom ambicióznej drámy, alebo nenáročnej komédie, možno s prvkami romantiky, skrátka jednohubka určená na dlhý večer. To, že sa kompetentní napokon rozhodli tieto dva spôsoby skombinovať, nemuselo na prvý pohľad vyznieť vôbec zle, ale to by si v prvom rade museli urovnať to, ako majú jednotlivé pasáže filmu vyznieť. Takto z toho napokon vznikla pomerne zaujímavá, no prakticky ničím originálna zmes, pri ktorej jedno zhliadnutie bohato postačí. (55%) ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Začátek je úplně o ničem. Od chvíle, kdy si Heigl a Duhamel neúmyslně osvojí mimčo - sirotka po nejlepších přátelích to začne být přeci jen trochu koukatelné, protože se něco děje. Komedii ale rozhodně nečekejte. O humor se nikdo nesnaží a náznaky končí spíše trapnými pokusy. Pokud se nepopadáte za břicho při pohledu na pokakané, prskající mimčo máte smůlu a když mimčo poprvé popoběhne za doprovodu Duhamela v trenkách a s lahváčem v ruce, jedná se o "nejvtipnejší" scénu filmu (ta na plakátu). To jen tak pro představu. Přičtěte si otravnou sociální pracovnici a přímo megaklišoidní závěr na letišti (jestli odletí nebo ne, můžete uzavírat sázky) a máte za sebou dvě hoďky strávené žvýkáním rozmačkané mrkve a kšiltovku plnou čpící romantiky. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Manželé se pokusí dát dohromady své dva přátele prostřednictvím rande naslepo. Propadák. Po třech letech oba (manželé) umírají při autonehodě a zůstane po nich jednoroční dcerka, která připadne do výchovy komu jinému než neslučitelné dvojici. Což bylo předem čitelné, ale komu na tom záleží - proto se na romantické komedie většina lidí dívá, že? Navíc jsem se u ní i (místy) zasmál a měla optimistický náboj. Jak já říkám - film na oddech a zabití času. 50% # Kdybych si ale chtěl vybrat jednu rom-kom. s Katherine, jdu jednoznačně do Chceš mě, chci tě. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z členov štábu filmu, ktorý s Katherine Heigl (Holly) pracoval, ju popísal nasledovne: "Dokáže vás oberať o čas každý jeden deň. Problémy s kostýmom, nechce vyjsť z prívesu, každý deň spochybňuje scenár. Jej matka je zároveň aj jej manažérkou a celú vec ešte zhoršuje. Nikdy som nezažil nikoho, kto by sa ku mne správal tak vulgárne ako Nancy Heigl. Čokoľvek ste povedali, aj tak ste boli za idiota." (Raccoon.city)
  • Dom, v ktorom sa natáčalo, bol v roku 2017 predaný za sumu 1 443 000 dolárov. (Arsenal83)
  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama