Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (286)

Dado 

všechny recenze uživatele

Keď majú tvorcovia v rukách podobný námet, ako tomu bolo aj v prípade filmu Život je raz taký, naskytajú sa im dve cesty, ako ho poňať. Buď štýlom ambicióznej drámy, alebo nenáročnej komédie, možno s prvkami romantiky, skrátka jednohubka určená na dlhý večer. To, že sa kompetentní napokon rozhodli tieto dva spôsoby skombinovať, nemuselo na prvý pohľad vyznieť vôbec zle, ale to by si v prvom rade museli urovnať to, ako majú jednotlivé pasáže filmu vyznieť. Takto z toho napokon vznikla pomerne zaujímavá, no prakticky ničím originálna zmes, pri ktorej jedno zhliadnutie bohato postačí. (55%) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Využít romantické komedie, abych se při jejím sledování mohla současně věnovat i jiným, zajímavějším činnostem jako je třeba žehlení, není zase tak špatné. Příběh osiřelého mimča je to sice pěkný, ale zároveň klišoidní od začátku do konce - společná starost dvou přátel, sblížení, rozchod, letadlo ... nicméně ten konec jsem zhodnotila jako otravnost na entou. Člověk by mohl zcela přesně odhadnout, co bude následovat. Typicky americký zvyk se jet stíhat na letiště, omluvy, usmíření a happy end. V rámci žánru ale celkem skousnutelná záležitost. 2,5* ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia, ktorá neprináša nič nové len recykluje nápady už dávno použité. Dá sa na to pozerať, dá sa u toho vydržať tak prečo to hodnotiť nejako záporne. Katherine Heigl je veľmi sympatické a do podobných úloh sa hodí a Josh Duhamel je taktiež sympaťák a spolu tvoria viac než znesiteľnú dvojicu - čo sa vo veľa podobne ladených filmoch nestáva. Life as We Know It je taká uvoľňujúca jednohubka - raz stačilo, viac krát to vidieť nemusím. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně plochý film. Komedií bych to nenazval vtipné tam není skor nic (Vyjma prvních 5 minut než se seznámí). Nechápu co všichni na Katherine Heigl vidí není ani vtipná ani herecky nadaná její výkon v 27 šatů stál za hovno výkon v Zbouchnuté též a tady je to opět to samé. Vtipy typu mluvím jak Antonio Banderas jsou asi tak vtipné jako když jedete v autobuse s řidičem a prdnete si a ptáte se to jsem byl já :-) takže vůbec. Nemluvě o tom že nechápu proč musí dávat poslední dobou do komedií samé fetování šňupání a podobné to je jako moderní nebo co. P.s. varování obsažen fekální humor (pozvracení od dítěte pomočení od dítěte) ale ten humor je tak blbě zasazen že to vtipné není vůbec a je samoúčelový. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Proč by ne, hlavní duo má tu jiskru, která některým filmům podobného ražení rozhodně schází. A to je to hlavní na podobných filmech, jelikož už od první minuty tušíte jak to bude pokračovat. Jednoznačně se to šine vždy stejným směrem, když je to made in Hollywood. Kdo si stěžuje na klišovitost, tak toho rozhodně nechápu, jelikož u těchhle filmů o to jde, je jen otázkou jak jsou ty klišé provedené a jak to funguje ústřední dvojici. A myslím, že tady se to docela povedlo, rozhodně jsou o kopec lepší filmy podobného ražení, ale také je ohromná spousta o dost horších filmů a ty převažují. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Malú Sophie hrajú trojičky Alexis, Brynn a Brooke Clagett. (drake31)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)

Reklama

Reklama