Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller, kdy mladá žena unikne jako zázrakem sériovému vrahovi. Jenže když se probudí v nemocnici, zjišťuje, že není schopná rozpoznat obličeje a tak se může stát, že vrah bude postávat hned vedle a ona o tom ani nebude vědět. Má vůbec šanci tohoto maniaka zastavit a pomoct policii tohoto šílence chytit? 30% ()

7trpasliku 

všechny recenze uživatele

Jako nápad dobrej, to uznávám, ale zpracování teda nic moc. Od začátku až po jedno z posledních "I love you" se mi to zdálo kapku přepísklý a drobátko nereálný (i na mysteriózní film). To, že hlavního záporáka tušíte od půlky filmu taky není zrovna dobrou vizitkou. Ale o to nejde. Konec (samozřejmě očekávatelný, vždyť kdo jen tak náhodou neotěhotní, že?) mě přesvědčil o tom, že si to ode mě lepší hodnocení nezaslouží. Znova už se na to nepodívám a nenechává to ve mě ani kapku zaujetí. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

... SÉRIOVÝ VRAH ZNÁMÝ TAKÉ JAKO "MASTURBUJÍCÍ FŇUKNA JACK“ I NADÁLE TERORIZUJE OBLAST EAST SIDE....... /// Tejden v komatu jako trest za debilní vyzvánění mobilu při setkání s šílencem roku – asi klika. Trpět PROZOPAGNÓZIÍ (možná taky klika, když se kolikrát dívám kolem sebe...) může bejt (občas) k nasrání. Zvlášť, když je Anna jediná, kdo ,,malíře úsměvů od ucha k uchu“ viděl v akci (a přežil). Všechno celkem fajn funguje cca 40 minut. Baví mě spolu s ,,ní“ vidět jiný tváře a čekám na další překvapení. Tím je podivně provedená vražda a romantika 40cátníků (nic ve zlým, ale ,,nefunguje TO“ mezi nima...). Připadá mi, jako by ze sebe najednou začali dělat idioty, jen aby vypointovali pointu. Tý, ale chybí uvěřitelný napětí, protože stejně jako Marfuška nikdy nebude carevna, Milla se nestane charakterní herečkou. A řekl bych, že navíc prošvihne i policajtskej ples. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Závidím lidem raka. Mám obličejovou slepotu. 2.) Zajímá mě, proč Milla prošvihne policejní ples. (Proč Marfuška nebude carevna (už) vím). 3.) Thx za titule ,,ni.na29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Wally 

všechny recenze uživatele

O jednu hvězdu méně než bych normálně hodnotil za to, jak dle mého dobrý námět a potenciál filmu neuvěřitelně pohřbili... Z tohodle se dala vymačkat více. Škoda, že pozorný divák hned od začátku zná totožnost vraha a pak jen čeká, kdy ho konečně odhalí...moc dobře jsem nepochopil, proč ho nepoznala po hlase...románek z detektivem úplně k ničemu a závěrečný souboj úsměvný až hanba... Škoda. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Další film s mou oblíbenou Millou Jovovich, který jsem si nemohla nechat ujít a stal se jedním velkým překvapením. Jde o krimi thriller vhodný k odpočinku doma na gauči. Zápletka je postavená na nezvyklé poruše; žena po úderu do hlavy není schopna rozpoznávat jednotlivé tváře. Na radu psycholožky hledá jiné dominantní znaky, které jí pomohu odhalit identitu osob, což je velice důležité. Je totiž nutno rozpoznat vraha, kterého ale může identifikovaz jen tato žena. Milla byla skvělá, příběh byl obstojný a ani nachvilku jsem se nenudila. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)

Reklama

Reklama