Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (290)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech ceskejch filmu, ktery nemaj moc co nabidnout, ale neurazi a da se u nej docela pobavit. Hlavne diky Jaromiru Hanzlikovi, kterej je tady spravnej frajer a haze jednu hlasku za druhou. Navic jeste vic vynikne, kdyz je s nim na scene Kolarova a nebo hlavne Oldrich Vizner. Pohodovej letni film. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Učitelky ala kovboj. Prostý chlapec má pěkný vztah k přírodě a budoucí učitelka se moc nebaví se studentem medicíny, který se bojí krve. Prostého pasáčka krav si učitelka oblíbí a hrne se s ním do manželství. Medik se trápí a budoucí učitelka mu radí, aby zanechal medicíny a přenechal ji nadanějším studentům. U prostého chlapce ji přitahuje, že pase krávy a vesele si přitom zpívá a dovádí, a to jsou pro ni asi hlavní pohnutky pro vstup do manželství s hochem ze zdejší prérie.***(1.10.2010) ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie s několika moc pěknýma hláškama:já znám v okolí všechny krávy,ale vás jsem tady ještě neviděl, Kolářová:Vzal by sis mě? Vízner:Prosím tě,vařit neumíš, hezká taky moc nejsi. Moc pěkně se koukalo na Víznera, jak se chudinka snaží něco naučit, kráva mu ožírá skripta a od Kolářový dostává plesnivej chleba. Dámy Rosůlková s Medřickou byly k sežrání,ale mít je doma,tak by asi náhodou bouchnul plyn ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Jaromír Hanzlík hraje klasického hejska a přesně toho chlapa, jaký má být. Oldřich Vízner hraje typického vysokoškoláka a přesně toho chlapa, jaký nemá být. A Kolářová to má vše u prdele. Tedy až do chvíle, kdy i Vízner projeví zájem o jinou ženskou. Příjemná letní komedie o mileneckém trojúhelníku rozlišných charakterů. [14626. hodnocení, 255. komentář, 73%] ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Slunce, seno a kovboj. Jednoduchý príbeh, jednoduché postavy, ešte blbší konflikt. Napriek tomu slušne zahrané postavy, ale tá bieda scenára veľmi vadí. Keď už nie je čo ďalej vo filme ponúknuť, tak sa Kolářová ako Doubravka vyzlečie a to sa deje toľko krát, že som to ani nespočítal. Takže nechýba erotika, pár faciek a samozrejme seno, akoby to bol predvoj známej českej tvorby. Tentokrát ale silne podpriemerný. –––– Já tady v okolí znám všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl. –––– Ale dyť voni spadnou! – Nevadí, alespoň chvíli poletí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

  • Herci si mohli během natáčení vymýšlet vlastní dialogy, a poté byly použity i ve filmu. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Natáčelo se také v Praze Karlově mostě, Paláci ADRIA, Libeňském zámečku, Kamenickém Šenově. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Daniela Kolářová, představitelka Doubravky přizanala, že snímek viděla pouze 2krát. (M.B)

Reklama

Reklama