Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 219)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vel. Aj džast faking lav dem ja? Škoda třetí série bez Nathana [přesto S03E07 with fucking zombie cheerleaders je jeden z nejlepších dílů (ikdyž by mě zajímalo jak by se choval Nathan kdyby tam byl)] a pak mi vadí, že je tak zatraceně málo dílů. Oblíbená postava: Kelly. Hodnoceni se vztahuje pouze na prvni 3 řady a samozrejme v originalnim zneni! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na sobě nezpozoroval žádnou nadpřirozenou schopnost a vždycky jsem nesnášel zmetky. S takovouto výbavou bych se na veřejně prospěšné práce neměl vydávat, ale hodnocení seriálu, ve spojení se zvýšenou možností výskytu zázraku v předvánočním čase, mne donutilo na sebe navléci oranžovou kombinézu a vykonat nějakou tu veřejně prospěšnou práci. Již to neudělám, protože mne nijak zvlášť nebaví hrabat se v odpadcích, beze smyslu se potulovat v čase ani souložit na záchodcích. Nemohl jsem přitom sice přehlédnout jisté zábavné momenty, ale přesto jsem zvolil odchod v okamžiku, kdy jsem mimořádně bystře zaznamenal, že na seriálu mne již baví pouze sestavovat pořadí, ve kterém bych hlavní hrdiny házel agresivnímu tučňákovi k večeři. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Výbornej seriál ve stylu Heroes. Oproti hýrousům mají Misfits velikou výhodu v postavách. Jsou to takoví normální mladý lidi, co dělaj kraviny, chlastaj, hulej a normálně se bavěj. Superschopnosti nevyužívaj k záchraně světa, ale spíš se díky nim dostávaj z průserů, nebo si mimoděk zavařujou na mnohem větší průsery. Hrozně se mi líbilo střídání komediální a napínavý nálady, přičemž se o ty postavy občas fakt bojíte. Jednoznačně nejlepší je Nathan, totální kokot, ale megavtipnej. Navíc to má bomba znělku a hraje tam dobrá hudba. P.S. Třetí série je strašně špatná. Nechápu proč se nová postava chová úplně stejně jako Nathan, ale působí to divně. Navíc ty zápletky už prostě nemaj šťávu a díl s nacistama byl vyloženě trapnej. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Uuuuu vážně zajímavý seriál! Jsem z něho opravdu nadšena, viděla jsem zatím dvě série, ale doslova jsem je žrala. Prostě pecka! Vynikající postavy, děj, "schopnosti", všechno. Nic bych nevytkla. Nejlepší je Robert Sheehan! Ten prostě a jednoduše nemá chybu, je správně ujetý, bláznivý, vtipný, arogantní, charismatický a já nevím co ještě. Druhá nejlepší postava je Lauren Socha, ze začátku jsem ji moc nemusela, přišla mi taková divná, ale postupem času, jsem jí měla pořád více ráda, má svůj osobitý styl, který k ní patří. Každý díl se dělo něco nového, což mě vážně bavilo a postaralo se to o to, abych se nenudila ani minutu. Takhle rychle mě nezaujal snad žádný seriál, jediná škoda je, že moje neoblíbenější postava - Nathan už není ve 3. sérii a proto mě to moc netáhne jí zhlédnout, ale určitě se k ní někdy dostanu. * Nebudu měnit celý komentář, ale už jsem shlédla i 3. sérii. Kdybych jí měla ohodnotit jako ve škole, tak by byla chvalitebná. Měla TOP díly, ale také nic moc díly, což se u předchozích dvou sérií nestalo, že by byl nějaký nic moc. Doufám, že ve 4. bude opět Nathan, Alisha a Simon, jelikož bez nich by to nebylo ono, ale tím samozřejmě nemyslím, že Kelly, Curtis a Rudy jsou ti vedlejší, to rozhodně ne. Chci další díly- co nejrychleji! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější postavou je zde ten mladý Dexter, ostatní mně popravdě řečeno tak trochu serou. Nicméně zápletka je pro mě zajímavá a celé to haló kolem zvláštních schopností a netradičním a neamerickém pojetí má také něco do sebe. Ale nejlepší seriál všech dob to není určitě. Chápu ale, že je to seriál (jak by řekl Z0oMb3E) pro juvenilní špicouché panice. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (39)

  • Nathan (Robert Sheehan) paroduje zpěváka Bona z U2. Jedním z prvních celovečerních filmů, v němž Robert Sheehan ztvárnil významnější roli, je snímek snímek Killing Bono (2011), hudební film o začátcích U2 a jejich konkurenční kapele. (Eržik)
  • Zatímco 1. série měla na TV stanici E4 průměrnou sledovanost 707 500 diváků, 2. série tento počet více než zdvojnásobila. V průměru jednu epizodu sledovalo 1,453 milionu diváků. Na jednu epizodu 3. série pak připadlo průměrně až 1,484 milionu diváků. (gogos)
  • Spousta lidí si myslí, že se Lauren Socha (Kelly) svůj přízvuk kvůli své roli naučila, ale ve skutečnosti je to její skutečný přízvuk. Pochází z Midlands ve středu Anglie. (hellstruck)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama