Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

francis 

všechny recenze uživatele

První dvě řady můžu jen doporučit, jsou totiž originální, děsně vtipný, chytrý a skvěle uhozený, a přitom mají hloubku. Třetí řada je o dvě ligy níž, takže pokud si po dokoukání prvních dvou dokážete poručit, na třetí ani nezačínejte koukat (já vím, že to asi nepůjde, ale pak mi nejspíš dáte za pravdu ;-) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Perfektní britský seriál s naprosto vynikajícím výběrem hudby. Je to trochu jak Hrdinové, ale je to jiné. Naše parta totiž dělá veřejně prospěšné práce a moc se svými schopnostmi neumí zacházet. Celkově to žádní superhrdinové nejsou. Postupně se je ale naučí ovládat. Každá série má pod 10 dílů, takže je děj dost nahuštěn. Časem zjistí, že nejsou jediní, které bouřka zasáhla a dala jim schopnosti. I když si ze začátku moc nerozumí, po chvíli se celkem spřátelí. Začnou své schopnosti používat čím díl víc. Ale ne k nějakému vyššímu dobru, spíš k vlastnímu uspokojení. Postupně přibývají nové postavy a ubývají ty staré. Po odchodu Nathana už to není ono. Ale Rudy ho pěkně nahrazuje. Ovšem jestli vám Nathan připadal jako úchyl, z Rudyho se stane dvojitý úchyl. A probační úředníci se jim tam střídají jak na běžícím páse. Vždycky nějakou náhodou umřou. Ještě jsem zapomněl dodat, že se tu nadávkami opravdu nešetří. Na ty je expertka hlavně Kelly se svým úžasným přízvukem. Nejlepší byl asi díl se zombíky. 4. série už je ale hodně ujetá. Zřejmě nejlepší je ta 3. Konec byl teda hodně zajímavý. Na jednu stranu mě to štve, ale zas na druhou jsem možná rád, že už to skončilo... "Co to z tebe vylezlo? To je Vetřelec!" :D ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Nečekaná pecka. Srovnání s Heroes se neubráním - Heroes padl na hubu a Misfits se stává králem seriálů o lidech se "superschopnostmi." Britové naplno ukázali, v čem je jejich síla - Seriál nemá žádné dvourozměrné klaďasy, ale maníky, kteří jsou pěkně vychcaní, nedospělí a ze všeho nejvíc si chtějí užívat... Ano, seriál je o opravdových mladých lidech. Jenže každá postava není ani žádný prvoplánový záporák a postupně se ukazují i její klady... bez toho, že by křečovitě opustila své negativní vlastnosti. Pak jsou tu také scény a situace, které opravdu "jsou" nekorektní, ne že si na ně jenom hrají (zdravím Trávu). Jsou tam, ne aby šokovaly, ale aby pobavily a trochu ukazovaly dnešní svět bez romantických příkras. K tomu si přidejte vysoce nápadité a napínavé díly a černý humor tryskající i ve velmi netypických chvílích a máte jedno z největších seriálových es nového tisíciletí. To platí o první sérii, uvidíme jak druhá, já osobně se nemůžu dočkat. (9/10) ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor. Naprosto a bezpodminecne musim vyzdvihnouti prvni dve rady a predevsim meho velkeho oblibence Nathaniela. Snad jen dve jina dila me dokazi rozesmat tak moc jako tohle a to je zase jiny druh humoru. Proste perfektni. Kellyin prizvuk je naprosto dokonaly a rozesmiva me sam o sobe, nezavisle na tom, co vlastne vubec povi. Druhy muzsky vedouci v poradi byl rozhodne nejlepsim probacnim. Ten me dostaval i do kolen, dokud nezemrel, jak je uz jejich osudem :-D. Treti rada je stale dosti dobra, ikdyz uz ne tak jako prvni dve. Rudy je ovsem postavou vtipnou a obstojnou. Nathan tam ovsem vazne chybi a az ho jednou osobne potkam, kopnu ho do zadku za to, ze odesel. Ctvrtou radu hodnotim po patem dilu, ale musim rict, ze je to zvlastni a tezky ukol ... tezko se to hodnoti, kdyz uz zadna postava neni stejna jako na zacatku. Humor dobry, ikdyz byvalo to take lepsi. Kazdopadne stale uchazejici a divat se budu porad, to je jasna vec. Musim rict, ze Misfits je neco, co me totalne prekvapilo a hlavne me dostali od prvniho dilu. Tleskam! "Save me Barry." :-D :-D ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Shrnující koment: První dvě série jsou naprosto boží, takže celkové hodnocení je za to. Bohužel potom šla úroveň s odchodem Sheehana hodně dolů. Poslední dvě série prakticky nekoukatelné. Původní koment: Aj fokin lov ja! 1. série: Prozatím to vidím na plný počet. První 4 epizody jsou tak na 4 hvězdy, ale dvě skvělé poslední epizody to nakonce vytáhly až na vrchol.. Hodně povedený sci-fi seriál s humornými hláškami a situacemi a s partičkou "obyčejných" charizmatických mladých lidí. Uvidíme, jestli si dokáže seriál udržet tak skvělé tempo i v dalších dílech. 2. série: Podle mě o něco slabší než ta první. Závěrečné dva díly jsou potom úplně nejslabší z dosavadních 2 sérií. Naopak začátek série byl velmi dobrý a navázal na parádní závěrečné díly z první série. Jinak to bylo dost podobné jako předchozí sérka. Zábava je pořád dobrá a jednotlivé epizody nepostrádají napětí, zápletku a občas i zajímavou pointu. Každopádně se velmi těším na další sérii. Robert Sheehan RULEZ! Hudba parádní! 3. série: Dost velký propad oproti předešlých dvěma sériím. Není to už ono. Nová postava Rudy je spíš osina v zadku a už vůbec to není dostatečná náhrada za Nathana. Ale i když chyběl hlavní tahoun, tak ty epizody pro mě nebyly ani zdaleka tak zajímavý jak ty dřívější. Konec mi přišel docela divnej. Uvidíme, jak to bude s tímhle seriálem dál, rozhodně ho ještě nezatracuju a díky skvělým dvěma sériím ponechávám plný hodnocení. 4. série: Další pád dolů, bohužel je to tak. Nový postavy jsou celkem na pohodu, nějaký momenty jsou slušný a pobaví, ale víceméně to je už dost dementní. Autoři vymýšlí už neskutečný kokotiny spojený se schopnostma, děj to nemá skoro žádnej a nebo se to točí kolem něčeho, co vás vůbec nezajímá. Zpočátku ta série celkem ušla, ale závěrečný díly byly dost chabý a hlavně blbý. No uvidíme, co si pro nás připraví do další série, ale nějaký zlepšení už moc neočekávám (pokud by se teda nevrálita stará banda, to by byla jediná naděje pro tento seriál, který evidentně neví kudy kam). 5. série: Opravdu velmi těžko koukatelná. Prakticky nelze sledovat s plným zájmem, protože je to hodně nezáživné. Nudné postavy, trapácké příběhy a schopnosti. Jediná solidní epizoda je ta pátá. Konec a zvonec. Čest památce prvním dvěma sériím. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • V průběhu seriálu jsou vidět Rudyho (Joseph Gilgun) rozličná tetování, včetně nápisu LOL. Tohle tetování se do detailního záběru kamer dostalo už v seriálu This Is England '88 (od r. 2011), kde Joseph Gilgun hraje postavu Woodyho a toto tetování vyjadřuje Woodyho lásku k postavě s přezdívkou Lol (Vicky McClure). (Helo)
  • Zatímco 1. série měla na TV stanici E4 průměrnou sledovanost 707 500 diváků, 2. série tento počet více než zdvojnásobila. V průměru jednu epizodu sledovalo 1,453 milionu diváků. Na jednu epizodu 3. série pak připadlo průměrně až 1,484 milionu diváků. (gogos)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama