Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Rami 

všechny recenze uživatele

Krásně odlehčená romantická komedie. Jako člověk, který si říká, "ten pocit hlavních hrdinů mi něco připomíná", musím dát jednoznačně 5 hvězdiček. (P.S. Jen ten konec byl pravděpodobně vytvořen pro završení dobrého pocitu a k celkovému konceptu charakterů postav se ne zcela hodil. :-) Ale to by bylo jen přehnané rýpání.) ()

crass.48 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, ale to, co objevilo v tomhle filmu, zvláště na konci, do filmů podle mě nepatří. Možná, že se to děje ve skutečnosti, ale prosím ne ve filmu. Co to bylo probůh za matku a dceru a jejich milence? Kdyby to skončilo v okamžiku, kdy on rozbíjí kolo a Audrey se od matky dozvěděla, že to anonymní vyznání psal on, byl by to zajímavý film, takhle jsem nad tím musel kroutit hlavou. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Slibní herci, slabý film, a protože mi v ledničce došla blahosklonnost a nový tuplák si můžu dovolit až po výplatě, nedám-li ovšem přednost nižším pudům a nekoupím si jídlo, bez obalu řeknu, že je to otravná nuda. Věčně vykulená a dost infantilní dcerunka, dohazující své šáhlé a silně infantilní matince nukleárního vědce, prevlečného za lopatu, který u nich v práci filmuje práci. Smějete se? Já moc ne. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jak málo ženě stačí k tomu, aby byla alesoň chviličku šťastná. Třeba jen pár řádek krásných slovíček, ale Emillie i když měla maminku ráda, dost dobře nedomyslela důsledky svého počínání a vznikla z toho docela absurdní komedie. Vizuálně velmi příjemná podívaná s krásnou okatou Audrey Tatotu. "Někdy na něco čekáme a jiné nám uniká". ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Krásné lži. Na začátku. Pak další lži. Hromada lží, kopec lží, hora lží. Lží odporných, bezohledných, zraňujících, které bodají a drásají nitro. Lží, které otrávily přímořský vzduch, sebraly barvu kulisám, zastínily francouzský šarm a na konci zanechaly svíravou pachuť po kousnutí do kyselého jablka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama