Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rakovina konečníka - šialenejší námet na romantickú komédiu (dobre, dramédiu) som ešte nevidel. A možno aj preto že som videl niečo nečakané prevažujú skôr pozitívne dojmy. V zásade je to film o pozitívnom vzťahu k životu a nepodliehaniu zúfalstvu ani v ťažkých životných chvíľach. Záver svojou odvahou (ne)príjemne prekvapil a dostavila sa aj nejaká tá emócia. A za to palec hore. 6-/10 ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mělo to být o tom, jak překonávat problémy s humorem, dokázat se postavit i nepřízni osudu, jak se postavit neodvratnému konci. Ono to o tom také bylo, jen jako by se filmaři nedokázali dohodnout co chtějí točit a já se pak nedokázal zorientovat v tom, co vlastně sleduju. Komedii, drama či romanci. Žánry, které jen výjimečně dokáží stát vedle sebe v harmonické souhře. Podle distributora se máme připravit na na smích i slzy. Jenže jak může brát člověk smrt vážně, když se tu objevuje Whoopy Goldberg jako Bůh nebo naprosto zbytečný motiv tří přání, které dávají naději, že vše dopadne tak, jak romantická komedie dopadnout má - ale nemusí. Výjimkou porvrzující pravidlo je třeba Srdcová sedma. Celkově snadno zapomenutelné, ale koukatelné. 50 % ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takových filmů podle mě není nikdy dost. Smál jsem se, soucítil jsem, možná jsem měl i slzu na krajíčku. Především jsem si ale zamiloval Kate Hudson a její nesmírně pozitivní přístup k životu. Na příběhu sice není nic originálního, ale jak už jsem zmínil. Člověk by si měl připomínat, že je na světě jen jednou a jak dlouho záleží jen na shodě okolností, proto žijme jak nejlépe můžeme. 70% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama