Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

stanyslaw odpad!

všechny recenze uživatele

Nekolik spoileru: 1. dil lze jeste asi prezit. 2. dil prakticka ukazka, jak se snubni prsten muze ocitnout v hovne na stole a jak jej po vytazeni navleci. 3. dil: vagina z plastu sdilena celym tymem spolu se syfilis. syfl je neskodna legracka, kterou leci trener penicilinem na treninku. nejvetsi sranda je ovsem umyslne nakazit pohlavni chorobou hezkou holku. dalsi spoilery jiz nasledovat nebudou, ani ja ne. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Prcičkama je děsně povrchní ... zatímco ty startujou touhou po ztrátě panictví, tady se všechno rozjíždí naplno a v plný polní se taky pokračuje. Vrzne si i ten největší loser, navíc hrdinové neztrácej čas nějakýma životníma láskama. Jsme přece mezi fotbalistama, a to je ta nejvíc cool nálepka, po jaký chlap může toužit; úplně jinej svět. No, dobře, sci-fi jako bejk; ale nápadů to má na rozdávání, stejně jako božích charakterů (Thad, Sammy, Harmon) - a to je v týhle branži vůbec nejcennější ... pak si člověk jen se slzou na krajíčku řiká, proč - do háje! - musej bejt "neverending" zrovna seriály jako Lost nebo HIMYM, když tu máme tak zoufale nevytěžený skvosty jako Love Bites nebo právě BMS. ()

Reklama

Ondis 

všechny recenze uživatele

Ale ano, tohle se mi líbí! ;-) I když silně perverzní, tak megazábavné situace mě hodně baví a nasměju se jako nikdy. Takové ty tradiční situace z teen komedií, kdy se největší loser zamiluje do královny plesu tu už bohudík nejsou a seriál je vlastně vyloženě pánskou jízdou.....vlastně až na postelové scény :-) Po 13-ti dílech krásných a nečekaných 75%! ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Vynikající po všech stránkách. Za tři série se našlo pár dílů, které bych hodnotil za méně než 5*, ale jako o celku není o čem pochybovat. Kvalita neustále roste a jako odreagování je tohle seriál číslo jedna! Jak už psali někteří jiní - hrozná škoda, že byly natočeny jen tři řady, ale chvála Bohu, že měli autoři alespoň možnost vyrobit slušný závěr. Škoda, že ne všechny dobré seriály mají to štěstí. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál budete buď nenávidět nebo milovat. Horníček kdysi prohlásil že existuje humor, legrace a sranda. Osobně mám nejraději humor ale občas si člověk chce dát i trochu té srandy. Na Babovřesky moc nejsem a tak jsme BMS velmi uvítal. Americký školský humor(sranda) je hodně specifický a ne každý mu rozumí nebo ho pobaví. Je to šílený, sexistický, plný drog a alkoholu, místy úchylný humor ale jako jednohubka na vypláchnutí mozku po náročném pracovním dni ideální. Najdou se i slabší díly ale seriál se často tváří hodně hloupě aby pak na diváka chytře mrknul. Druhá a třetí série už možná není tak šílená jako ta první ale mě osobně přišly vtipnější. Pro mě nejlepší díly byli ty které vtipně citovali známé filmy. *** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama