Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jak píše B!shop, rozhodně se tu nabízí srovnání s Prcičkama. Jenže... tam kde první American Pie zářil (případně ještě díl 2 a 3) a většina nástupců totálně zklamala, tam Blue Mountain State navazuje. Jako by se jim podařilo u mě vzkřísit první skvělé zážitky s American Pie a opravdu je to jízda. Seriál má některá slabší místa, některé díly vás nijak zvlášť neosloví, ale pak jsou tu díly, kdy vtip a komedie proudí tak přirozeně, až se budete divit. Včera jsem to sledoval v noci čtyři hodiny a upřímně lituji své spolubydlící z vedlejších pokojů, protože jsem je musel výbuchy smíchu budit. Takže zatím v polovině druhé série nadšení, 80%, ale pátou hvězdičku za vynikající theme song, což je vskutku úžasná pump skladba. ()

HolkaVBotech 

všechny recenze uživatele

Seriál je převážně o těchto věcech v tomto pořadí: sex, alkohol, drogy, sex, alkohol, fotbal a drogy. Vše se odehrává na univerzitě, vše je trochu přitažené za vlasy, ale ukrutně zábavné. Já sama vyměšovacímu humoru neholduju, ale tomuhle seriálu uděluji čestnou výjimku. V seriálu je na co, tedy spíš koho koukat a pokud se pohybujete v prostředí nějakého týmového sportu, nebo jste na hodně pařící koleji, je tohle ideální odpočinkový seriál pro Vás. Jako devízu považuji i délku (rozuměj krátkost) jednotlivých dílů. ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Seriálové prcičky. Stejně ujetá bláznovina. Sex, chlast, drogy, us fotbal a v neposlední řadě spousta krásných žen. Postavy jsou velmi podařené. Překvapilo mě, že zde hraje Ed Marino. Pro ty kteří vědí o koho jde, tak jsem určitě nebyl zaskočen jen já. 20 minut na díl je tak zhruba akorát. Některé díly jsou perfektní, některé méně a některé bohužel tak nějak nemají konec, což je velká škoda. V podstatě ani skoro žádné dílové návaznosti se tu nedočkáme. A i to je škoda. První série je velmi vydařená (90%), druhá je o něco slabší (80%) ovšem třetí už je hodně bídná (60%). Nicméně je to jeden z těch povedenějších komediálních seriálů, na který se s radostí za pár měsíců podívám znovu. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak vysoké hodnocení?! Vážně?! Vždyť je to děsný a nechutný. Normálně bych si už nepustila ani druhý díl, ale ale zkoukla jsem celé tři. Spíš pro to, abych se ujistila jaká kravina to je. Jen trapná, nechutná rádoby sranda. Amíky na vejškách ukazují jako neschopný nadržený, úplně vypatlaný prasáky. Prostě strašný. Jedna hvězda a to za hudbu. Seriál je otřesný, ale soundrtrack už mám stažený. Ta hudba mě opravdu nadchla. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem dal 4* s tím, že když druhá bude minimálně stejně dobrá, tak to ještě zvýším. Bohužel, druhá série byla zhruba poloviční. Což mě mrzí, protože v tomto seriálu jsem objevil svého nového oblíbeného seriálového hrdinu - Thada Castla. Docela mě aji mrzí, že žádný čas není věnovaný nějakému zápasu a díly na sebe prakticky vůbec nenavazují. (Ano tenhle seriál není o navazování příběhů, ale některé by určitě stálo za to nějak prodloužit, či v nich pokračovat v dalším díle...) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama