Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

klida 

všechny recenze uživatele

Nějakou ucelenou formu má první řada, pak už to je jenom směs náhodnejch zápletek, která nikam nevede. Ideální zábava pro ty, kterejm stačí pár roztleskavaček a nevadí jim, že třeba bez vysvětlení jen tak mizej hlavní postavy.... Pak je ale najednou jedna ráno a celej seriál zničehonic získá na kvalitě i zábavnosti, kdy holky jsou hezčí, party rozjetější a vtipy vtipnější. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Seriálové prcičky. Stejně ujetá bláznovina. Sex, chlast, drogy, us fotbal a v neposlední řadě spousta krásných žen. Postavy jsou velmi podařené. Překvapilo mě, že zde hraje Ed Marino. Pro ty kteří vědí o koho jde, tak jsem určitě nebyl zaskočen jen já. 20 minut na díl je tak zhruba akorát. Některé díly jsou perfektní, některé méně a některé bohužel tak nějak nemají konec, což je velká škoda. V podstatě ani skoro žádné dílové návaznosti se tu nedočkáme. A i to je škoda. První série je velmi vydařená (90%), druhá je o něco slabší (80%) ovšem třetí už je hodně bídná (60%). Nicméně je to jeden z těch povedenějších komediálních seriálů, na který se s radostí za pár měsíců podívám znovu. ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele

Éra pubertalních a teenagerovských praštěných trapných filmů je beznadějncě pryč. BMS není kdovíjak revoluční sitcom, ale nabízí něco, co dnešní společnost postrádá. V BMS je chování postav průhlěný jak tanga šlapky z Bulharska, ale přeci jenom to neubírá na sympatičnosti postav. A musím říct, že čím víc dílů jsem viděl, tím vic mi celý koncept a partička lidí přirostli k srdci. Zvrácený puberťácký humor zasazený do prostřední americkýho fotbalu na vysoké škole. What's not to like? ()

Nowasek22 

všechny recenze uživatele

Ač je v tomto seriálu hlavním tématem americký fotbal, paradoxně to ani není tak o fotbalu, jak by člověk čekal. Je to spíše o životech amerických středoškoláků, kteří se rádi napijí, zapaří, rozdají si to s nějakou nádhernou roztleskávačkou (kterých je tu požehnaně), případně požijou nějakou tu drogu. První 2 série byly vynikající, i když jsem v 1. sérii moc nemusel postavu Craiga, který mě zkrátka moc nebavil. Ve druhé sérii ho nahradil skvělý Page Kennedy, který se stal okamžitě mým oblíbeným charakterem, zkrátka, zahrál to výborně. Ve třetí sérii už ale nebyl ani on, což mě dost zklamalo a i proto mi 3. série přišla nejslabší. Každopádně je velká škoda, že se nakonec zřekli 4. série, protože tenhle seriál mě hodně bavil, narozdíl od drtivé většiny Prciček, s kterými je nesmyslně srovnáván. Oblíbené postavy: Vynikající Alan Ritchson alias Thad, Sammy, Radon, Alex. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál budete buď nenávidět nebo milovat. Horníček kdysi prohlásil že existuje humor, legrace a sranda. Osobně mám nejraději humor ale občas si člověk chce dát i trochu té srandy. Na Babovřesky moc nejsem a tak jsme BMS velmi uvítal. Americký školský humor(sranda) je hodně specifický a ne každý mu rozumí nebo ho pobaví. Je to šílený, sexistický, plný drog a alkoholu, místy úchylný humor ale jako jednohubka na vypláchnutí mozku po náročném pracovním dni ideální. Najdou se i slabší díly ale seriál se často tváří hodně hloupě aby pak na diváka chytře mrknul. Druhá a třetí série už možná není tak šílená jako ta první ale mě osobně přišly vtipnější. Pro mě nejlepší díly byli ty které vtipně citovali známé filmy. *** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama