Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (370)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Komedie typu American Pie, která má všechny pro i proti zcela odpovídající žánru. Fekální humor, sprostá slova, sex, sex, sex... Zároveň si ale v této přiblblé komedii poslechneme mnoho postřehů z manželského života. Nedělám si iluze, že někdy alespoň zdánlivě pochopím americký styl života, jedno ale mají všichni chlapi společné. A o tom především je v této komedii řeč. Myslím, že nejvíc se budou smát padesátníci, ti už rezignovali. Čtyřicátníci žijící v manželství se zasmějí, zamyslí a chytnou lehkou depku, a ostatní...ty to nebude asi bavit vůbec. Ale já úplně vidím svý vrstevníky, když dostanou volno od starý a slintaj při pohledu na každou servírku...(a mě to asi taky čeká)... mnoho věcí je tu ze života, a kdo to popírá, onanuje ještě dnes...70% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Komedie odproštěná od všech závazků konveční zábavy rozjíždí maratón sexistických narážek a vulgárních dialogových výměn 40letých otců od rodin s duší puberťáka, které scénář stále staví do trapných pozic. Hall Passu se jako filmu formátu nechutné komedie nedá upřít, že se člověk zhlasita zasměje, čímž je hlavní cíl splněn. Škoda jen, že pekelné tempo fórů nevydrželo o trochu dýl. Nebýt druhé poloviny filmu, kdy neotřelý chlapský humor ustupuje na úkor příběhového prozření a trochy poučné dějové náplně, dalo se hodnotit výš. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pomalá uzívaná usedlá nenápaditá nuda, která samozřejmě nesmí postrádat fekální element a postavu dementa, debila nebo psychopata. Dodržena jsou všechna klišé - ženy jako moudré obdivuhodné bytosti, které vládnou stupidním chlapům a nejradši by kontrolovaly i jejich rozhovory a názory při partičce karet, jejich manželé jako nudní kokoti (vyjímkou je vrcholně zábavná scéna při návštěvě kamerama prošpikovaného domu a golfové odpoledne), kteří se samozřejmě po nevytěženém týdnu volna vrátí s pláčem do náruče čekajících žen. Díky komediím z posledních let se ze mě pomalu, ale jistě stává misogyn. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÁVÁM TI PROPUSTKU. TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ.“..... /// Rick a Fred, kteří by měli dokázat, že ta propustka je pro lidstvo užitečná jsou spíš tragikomičtí než vtipní – ale to je asi realita. VÍTE VY VŮBEC, JAK TO U CHLAPŮ CHODÍ? Pokud ano, čeká vás snesitelná podívaná pro 40cátníky a ty starší – teda jestli už nezatrpkli. Ovšem záruku, že se krom sebepoznání budou i bavit, fakt nedám. Protože v našem věku už děti jako ,,kazišuci“ fakt k popukání nejsou.... Nic proti Wilsonovi, ale Sandlerovy Machři jsou vtipnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Před svatbou mi nikdo neřekl, že budu honit i po ní (výjimkou jsou myslivci). 2.) Doma (kromě teorie sexuální) praktikujeme taky ,,teorii jalového odporu“. 3.) Chystám se říct manželovi onu kouzelnou větu: ,,dávám ti......“ (propustku). 4.) Dlouho jsem neviděl nikoho kejchnout, až se posere. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Moc vtipné to nebylo, ani tak zajímavé to nebylo... v podstatě bylo od první minuty jasné, jak to skončí, ale budiž. Zase to nebyl úplně zbytečný příběh a zajímala by mě rozvodovost po shlédnutí tohoto filmu.. protože víme, jak by to dopadlo ve skutečnosti asi, že :). Na konec ještě musím zmínit, dámy, že nám to tedy přálo. Už jsem v tom filmu upadla téměř do apatie, když v tom do toho vběhl velmi obdařený nahý černoch... tak to bylo odvážné :D no a oproti tomu chlapík se zmenšeninou penisu.. jo, tak to mě pobavilo :D No a, pánové, na konci se tam do půl těla svlékne krásná žena a ukáže prsa, tak to zkuste vydržet. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama