Reklama

Reklama

Já jsem tady

(festivalový název)
  • USA I'm Here

Obsahy(1)

Před ní byl život snadný, rutinní, ale prázdný. Čekání na autobus ráno do práce, čekání na autobus večer z práce, dobití potřebné energie, spánek. Pak přišla ona a jeho svět se změnil, a nebylo nic, co by pro ni nebyl ochoten udělat. (3DD!3)

Recenze (88)

Alfonso198 

všechny recenze uživatele

Tomu nebylo co vytknout. Chytrej, jednoduchej, ale zato silnej příběh o seznamování dvou "lidí". Pod pojmem sebeobětování už si nebudu moct představit nic jinýho než darování "součástek". Závěrem snad jen - fňuk... To Flipper: ano, láska je divná čarodějka. A k těm náhradním dílům - byli to spíš robotičtí lidé než roboti, na lidi taky nejsou náhradní díly (teda aspoň zatím) a hlavně myslim, že o to tam nejspíš vůbec nešlo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

díky jeho námětu a zdejšímu hodnocení jsem očekával zajímavější příběh, který bohužel sklouzl jen k vlastnímu se obětování lásce a to mě už tak neuspokojilo, proto dávám jen slabší dvě hvězdičky. Ale atmosféra byla budována dobře a provedení taky zajímavé - jen mi to ve výsledku nic nedalo a nevrátím se už k němu - asi jsem velký cynik ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

eye candy 

všechny recenze uživatele

Krátký příběh o dvou roztomilých plastových bytostech a jejich milostném vztahu, se kterým to jde od desíti k pěti, co se celkového součtu končetinových částí týče. Tak to dopadá, když se zamilujete do testovací figuríny. V rámci romantických, 29ti minutových krátkometrážních snímků o robotech, je tento rozhodně ten nejromantičtější a nejoriginálnější. / Aska Matsumiya - There Are Many Of Us / ()

Mangus 

všechny recenze uživatele

Príbeh pekný, všetko skvelé, ale nejak sa neviem preniesť cez to, že sú to roboty.. Nedokážem si k nim vybudovať dostatočný citový vzťah, aby som s nimi počas filmu súcítil, a preto ma to ani moc nedojalo. A normálne mi roboty nevadia, napríklad Wall-E ma úplne dostal, ale tu to bolo až príliš ľudské a to ma nejako znepokojuje. Napriek tomu je to o láske a tá takto často krát funguje.Takže za 3. 6/10 ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Robot s papírovým čírem milující robotku v Stormtrooperské fasádě tak, že by se pro ní doslovně rozkouskoval :D Působí to vážně swééét, originálně. To, že je dost nesmyslné, že by v takovém světě neměli náhradní díly jsem schopen prominout - tady nešlo o co nejvěrohodnější znázornění gybernetického světa jako od Asimova se všemi zákony robotiky... Swééét movie - nevím proč, ale nějak mi zlepšil náladu... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirovaný knihou "The Giving Tree" od Shela Silversteina. (4ward)

Reklama

Reklama