Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

hippyman 

všechny recenze uživatele

našlápnutý, adrenalinový a celkem drsný snímek o tom, jak se může rozjet taková (ne)vinná klukovina... připravte se, že se jede od začátku na plné obrátky a krevní tlak s každou další scénou exponenciálně roste... ač je však stopáž na celovečerní film vcelku podprůměrná, bohužel už v půlce není moc kam gradovat a bratrstvu tvůrců už prostě trochu dochází dech... nicméně charaktery postav jsou skvěle zachycené a hned s několika hrdiny se divák může ztotožnit, ergo i náležitě vžít do děje. takže v součtu líbilo na 80%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Není nad to, mít partu skvělých kamarádů, uspořádat s nimi párty a zahrát si nějakou tu společenskou hru. Možná budete mít pohovku od krve, možná nepřežijete, ale rozhodně se pěkně zapotíte. Na to vlastně nemusíte být ani členy bratrstva - tenhle film má totiž tak zběsilé tempo, že občas zapomenete i mrkat, aby vám něco neuniklo. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ty vo*e, tak tomu říkám pořádné adrenalinové drama. Nemohl jsem z toho dýchat jaký měl Brotherhood obrovský náboj. Od začátku až do úplného závěru neskutečné napětí. Jelikož má pouhých 76 min, tak nezačne ani na minutku nudit, děj vás zcela vtáhne a nepustí. Už dlouho jsem nezažil tak dokonale napínavé drama. Nejlepší je ale závěr, když už si každý z bratrstva myslí, že má vyhráno, tak se vše nakonec zvrtne ještě daleko víc. Upřímně říkám, že mě ani ve snu nenapadlo jakým způsobem to skončí. O tom se samozřejmě musíte přesvědčit sami, poněvadž to za to stojí. Proto Brotherhood doporučuji na plné čáře a kdo má rád pořádné drama, tak se u tohoto i zapotí.. 9/10 = 90% ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Opravdu adrenalinová akce od začátku až do konce. Bohužel na 4 hvězdy by se to vyšplhalo jen v případě, že by tam nebylo tolik nelogických věcí. Díky tomu, že jedna scéna těsně stíhá druhou, nemá člověk čas se zamyslet, ale nastalé situace by se daly řešit snadněji a rychleji. Nicméně jde o dobrý film, doporučuji ;-) ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Rozčuľovali ma nenormálne, ale to nie je nikoho chyba, tie postavy také mali byť. Plus skvelý koniec (...som totiž tiež úplne zabudol... a či to o mne niečo svedčí? ... nieeee, isto nič vážne... skrátka som na nich všetkých kašľal... a ani to nie je moja chyba, z môjho pohľadu to presne tak malo byť). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama