Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ty vo*e, tak tomu říkám pořádné adrenalinové drama. Nemohl jsem z toho dýchat jaký měl Brotherhood obrovský náboj. Od začátku až do úplného závěru neskutečné napětí. Jelikož má pouhých 76 min, tak nezačne ani na minutku nudit, děj vás zcela vtáhne a nepustí. Už dlouho jsem nezažil tak dokonale napínavé drama. Nejlepší je ale závěr, když už si každý z bratrstva myslí, že má vyhráno, tak se vše nakonec zvrtne ještě daleko víc. Upřímně říkám, že mě ani ve snu nenapadlo jakým způsobem to skončí. O tom se samozřejmě musíte přesvědčit sami, poněvadž to za to stojí. Proto Brotherhood doporučuji na plné čáře a kdo má rád pořádné drama, tak se u tohoto i zapotí.. 9/10 = 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem bratrstev delfíního rohu, republikánských šlapek ani vesmírných kukuřic a navíc se poťouchle vysmívám urputným snahám amerických studentíků o prestižní členství ve všech alfách, betách i omegách. Patrně proto jsem si škodolibě užil to, jak se chlapcům jejich buzerování zelenáčů krásně podělalo i jak se mazáci bořili do vzniklého trusu až po svá vymodelovaná ouška. Nijak zvlášť jsem se přitom nebavil, ale co naplat - uspokojen jsem byl. ()

Reklama

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ako to skončí som presne vedela odkedy toho chalana zamkli v kufri. Takže pokus o prekvapivý záver nevyšiel. Naviac, filmy s podobným námetom o pokašlanej noci tu boli už skôr a spracované lepšie. Ku príkladu film 11:14 natočený o pekných 7 rokov skôr, takže o originalite snímku sa tiež hovoriť nedá. Nehovoriac o tom, že z tej šlamastiky sa miestami chceli vysekať poriadne nelogickými a blbými nápadmi. Pre mňa teda nič viac než priemer na jednu projekciu. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Příběh má příjemně strmý spád a díky svý "délce" ani nemá možnost diváka moc otravovat. Přesto ale šustí papírem; je zcela zjevný, že celej ten dramatickej oblouk pečlivě promyslel scénárista a ne že by to byl odraz reality. Divák je tak unášen od jedný scény ke druhý jak na horský dráze a nestačí se divit, co všechno se mezitím zase posralo a jak to kucí zbastlí, aby se z toho vyhrabali. Jinak se mi moc nechtělo věřit, že ti týpci jsou vysokoškoláci, protože některý jejich nápady (např. zmlácení čerňocha) mohl vymyslet jedině kretén. Jedna * navíc za rodeo, to mě pobavilo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Oh Shit! What a big fu*king night!:) Adrenalinová jízda s patřičným množstvím hysterie a salvy vulgarismů o jedné noci, kde se něco zatraceně po*ralo. Některé scény a jejich návaznosti mi přišly nepravděpodobné a nelogické (Týpka střelí do ramene a skoro celý film si chudák musí počkat, až se mu dostane řádného ošetření, protože jeho kámoši musí nejdříve vymyslet "důkladný" plán, aby ho, i je, nezatkli poldové. A to vyžaduje řadu dlouhých úvah, na které poté navazují stejně jen další trable:). Ale co, zde šlo o ten nášup akce, který se rozhodně vydařil. Brotherhood má dobré herecké obsazení a skvěle vypointovaný závěr je (ne)milou tečkou za celým snímkem. Nezapomínejte, "co" jste nechali v kufru auta:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama