Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Červená barva, opravdu? Tady musel mezi uživateli proběhnout nějaký sdílený výpadek myšlení, jinak si to nedokážu vysvětlit. Úvodní čtvrthodina je neředěné peklo, na zbytek filmu už se sice dá koukat (hlavně díky příjemné Jennifer Aniston), ale s každou další minutou silnější proud příběhové vykonstruovanosti mě doslova ubíjel. Nebudu lhát, že bych se párkrát nepousmál, rozhodně jsem u buranských komedií zažil už i horší chvíle, ale palec přesto dolů. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tuto romatickou komedii považuji za nadstandartní už jen proto, že jsem se málem počůrala. Po hodně dlouhé době jsem v kině slyšela obrovské záchvaty smíchu. Beru zpět, že Sandler začíná být nudný, i když většinu humoru zde odvedli vedlejší role. Paní s nepovedeným obočím musela rozesmát opravdu každého. Propánajána, na tohle jsem čekala roky!! Obrovské překvapení. Možná za tohle Duganovi dokonce odpustím Zohana. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler sa ma pokúsil rozosmiať a podarilo sa mu to. Tento žáner mu sedí a ja som sa po dlhšom čase dal nahovoriť na romantickú komédiu, ktorá sa dá pozerať opakovane a baviť sa znova. Osobne mi dosť pripomína podarenú komédiu s B. Stillerom Tesne vedľa, ktorá ma tiež dobre pobavila. J. Aniston som kedysi vôbec nemusel, ale tu dokazuje , že som sa mýlil a vo filme je fakt skvelá. Vedľa umelo vyzerajúcej N. Kidman vyzerá absolútne prirodzene a sympaticky. Kidman si postavu bývalej namyslenej spolužiačky užíva a ich spoločný tanec s Jennifer pobaví. Hlavne kokosové orechy... Najväčší záchvat smiechu som dostal pri scéne s ovcou, ale dobre pobavia aj ksichty po zbabraných plastických operáciách. Strčiť si slamku do úst môže byť pre niekoho vážny problém. Humor je celkovo príjemný, nevtieravý a film baví aj keď je od začiatku jasné ako skončí. 80%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a Jennifer Aniston rozjíždí komedii, kde vás zkusí spíš trochu nudit než vysloveně rozesmát. Na druhou stranu, když pomineme skutečnost, že je od začátku jasné, jak to celé asi dopadne a že Adam Sandler už jiný nebude a Jennifer opět hraje Rachel z Přátel, dostaneme rodinný film, který neurazí a dá se vydržet i přes některé nešvary. Sandler jako starý proutník, se náhle nečekaně zamiluje do krásné dívky (doposud nepříliš známá Brooklyn Decker), ale jak to tak bývá, jedna lež se lepí na druhou a Sandler se do toho tak zamotá, že musí přizvat svou asistentku Jennifer Aniston, která má za úkol předstírat jeho manželku. Komplikace na sebe nedají dlouho čekat a vše tak nějak slušně a lehce vesele míří k jasnému konci. Velký prostor v tomto filmu mají dvě děti, které jsou chvílemi vtipnější, než jejich dospělí kolegové. Film má i jednu svou TOP scénu a to scénu, kdy Nick Swardson A.K.A. bratranec Eddie A.K.A. Dolph Lungren zachraňuje život ovci, kdesi v havajském vnitrozemí. Scéna je jak vytržená z jiného filmu, ale je nejvtipnější. Film navíc docela oživila Nicole Kidman, která s uvěřitelnou lehkostí ukázala, že umí zahrát i nebetyčnou pindu. Vysloveně komedie roku 2011 to asi nebude, ale jako příjemné osvěžení v horkém letním dni funguje. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Když jdou Danny (Adam Sandler) s ostatními přes most, rodina jim řekne, že most je určen pouze pro jednu osobu. Dvě děti z této rodiny jsou ve skutečnosti děti Adama Sandlera a „manželka“ je jeho švagrová. (veronikajel)

Reklama

Reklama