Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolik mužů může skutečně milovat jedna žena?  Podmanivý příběh ženy zkoušené životem plným vášně, krutostí osudu a nespoutané lásky. Film odehrávající se na jižním Slovensku, na samotě ukryté v meruňkových sadech, vás vtáhne do víru vášní tří mužů k jedné osudové ženě a její lásky k nim, se všemi strastmi a radostmi, které dokáže přinést jen život. Slunce, vůně dozrávajících meruněk a hledání vlastního štěstí si vás získají v příběhu silné ženy, která miluje a touží být milována… jako my všichni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale závod s bratmi čechmi o to, kto natočí skutočne uveriteľný príbeh zo života sme vyhrali vďaka Marhuľovému ostrovu tentokrát my, Slováci. Moc sa v ňom nenakecá, nie je ani o čom na dedine, často sa robí, občas sa oslavuje, ale hlavne, že sa stále slope (predovšetkým pri spomenutých činnostiach). Žiaden obávaný láskavý ani silený humor, žiadne nereálne hlášky, ktoré by zosmiešňovali postavy, iba realita života, samozrejme v rámci možností. Výpovedná hodnota filmu ale nie je až natoľko silná, aby sme si nevšimli, že sa občas vlečie a dostaví sa sem tam aj pani nuda. Ako pravý vlastenec ale musím pridať od radosti na uchádzajúcim slovenským filmom jednu hviezdu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Se vší snahou ocenit tenhle projekt a snahu režisérů z "našich" končin natočit něco jiného, než mainstreamové hloupé komedie fungující jako výplach mozku, jsem nakonec po chvíli selhal. Příběh má ambice, ale je podaný strašně prvoplánově a jeho provedení mu podráží nohy ještě víc. Celé to působí vlastně tak nějako komicky, parodicky až telenovelově a to to podle žánru komedie ani není! Herci nejsou nesympatičtí, prostředí také ne, ale nic lepší než dvě hvězdičky se z tohohle vykřesat nedá. ()

Reklama

Babous odpad!

všechny recenze uživatele

Celkem zdlouhavé a nezajímavé drama o ženské a třech starších mužích. Polovině dialogů jsem nerozuměl - mísila se tam slovenština s maďarštinou, to ale ani moc nevadilo, protože dialogy byly celkem o ničem. Nic moc až na pěkné houslové melodie a záběry jižního Slovenska - nikdy jsem si neuvědomil, že to tam je skoro jako ve Středomoří. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Zdravíčko, na začátek bych rád podotknul, že slovenská filmová produkce se shodně s českou, na přelomu milénia, odrazila ode dna, a teď pomaloučku stoupá vzhůru. Celovečerní debut seriálového matadora nabízí příjemnou podívanou, mísící humor s vážnější linkou (slovo ´drama´ podle mě není na místě) a jeho návštěvou v kině rozhodně nic nezkazíte. Jasně, je tu spousta filmařských bot, ale doslova "nad vodou" vás celých sto dva minut bude držet výborný mix Francie s východní Evropou Juraje Dobrakova, a taky neokoukaná Szidi, která celý film uhrála svýma krásnýma očima! ;-) Mějte se filmově. Woo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taka ta nevera po madarsky na sposob rezisera Petra Bebjaka. Slovensko mam vyborne prekrizovane, a mozem zodpovedne povedat/napisat, ze TAKTO SA NA ZITNOM OSTROVE ROZHODNE NEHOVORI. A Szidi Tobias krasne predviedla, ze je hereckou tragediou na pohladanie. Filmov ako Marhulovy ostrov tu mame tolko, ze ich mozeme kludne lopatami prehadzovat. Sracka za 5 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Dej ľúbostnej drámy je zasadený do prostredia Bodzianskych lúk na južnom Slovensku. (BathoryMan)
  • Nakrúcalo sa 3 roky. [Zdroj: FilmMax] (ash99)

Reklama

Reklama