Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pěkná gothamovka, moc pěkná. Samozřejmě pro pokročilé nebo alespoň pro ty, kteří slyší na Nightwinga a Robin pro ně není jen ten jeden Boy Wonder. Scénář je skvělý, atmosféra graguje, člověk si pošušňá Jokera a celé je to naprosto vymakané. Hlavně prolínání reality a flashbacků. Dabing bolí jen v případě "Černého maskouna" (!). ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Bombastický otvírák,který navnadí na něco intelegetního a navodí správnou atmosferu známou z Temného rytíře.Máme tu všechny správné igredience skvělého záporáka(pro mě osobně jasný odkaz na Deadpoola),výbornýho Jokera,který je šilenější než kdy dřív a poté malá camea Gordon,Riddler je jen škoda,že se neukazal Tučnák a Catwoman ve flashbackcich.A pak je tu samotný Batman jehož osud je hodně zajímavý a udává tempo příběhu a k tomu ten zajímaví konec.Tak proč jen čtyry hvězdy?Protože,tam byla část příběhu co mi uplně nesedla i přesto výborná podívana pro všechny fanoučky Nolanových Batmanu. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Páni z Warner Bros mou osobu opět uspokojili až na samí okraj. Neselhali ani v jednom záběru tohohle akčního comicsového nátřesku a po nějakém tom pátku jsem se zase mohl kochat nad plynulostí a krásou kvalitní kreslené jízdy! Skvělé akční scény, nosný i když lehce fantasy příběh a pěkné old zpracování, tak to mám rád :) Jinak Black Mask je jedna z nejlépe nadabovaných postav kresleného průmyslu co si pamatuju. PS: Vy jste blbka a nevíte o Batmanovi vůbec nic! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se Marvel ( např. Planeta Hulk či Wolverine vs Hulk) a DC (např. bravurní Superman Doomsday či Batman/Superman: Veřejní nepřáté) vrhl nejen na filmová zpracování svých hrdinů, ale i na jejich animovaná dítka. Nutno podotknout, že jak filmová zpracovaní tak i ta animovaná (viz. zde Batman: UTRD) se povedla. Batman pod červeným plášťem je temný a nikterak pro děti (animace je povedená) směřovaný animák. Batman je zdrcen po smrti svého druhé Robina. Ve městě si upevňuje moc mafián Černá maska (či lebka) a navrch se zde objeví nový padouch (?) s červenou maskou. Jako bonbonék celého filmu je naprosto lahůdkový JOKER, který hlaškuje a vytvaří skvělou atmosféru a pnutí mezi Batmanem. Máte-li rádi komiksy, batmana a skvělý příběh s animací -> BATMAN: UNDER THE RED HOOD JE JASNÁ VOLBA! ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale skoro všetky klasické animované verzie Batmana sú ďaleko lepšie, napínavejšie a klasicky temnejšie ako akékoľvek hrané filmy preplnené CGI efektmi. Super akcia a dobre reprodukovaný príbeh. Ako keby animáky nemali čas na zbytočné a zdĺhavé scény ako hrané filmy. Doslova vynucujú prúd dialógov jeden za druhým. Je to dráma v plnom význame a to po celý čas filmu. Žolík ako vždy strieľa trefné, satirické až smrteľne vtipné poznámky. Veľmi dobrá hudba, ktorá verne odzrkadľuje samotný dej. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (11)

  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)
  • Toto je poprvé, co je vyprávěn v některém z filmů či seriálů DC Comics příběh Jasona Todda, druhého Robina. (Caszidy)
  • Producent Bruce W. Timm nadaboval Riddlera. (Caszidy)

Reklama

Reklama