Reklama

Reklama

VOD (1)

Donucen vylézt ze svého suterénního pokoje kvůli pochůzkám pro svou matku, flákač Jeff možná objeví svůj osud, když celý den doprovází svého bratra, který tajně sleduje svou ženu, aby zjistil jestli ho nepodvádí... Bratři-režiséři Jay a Mark Duplassovi zkoumají v této komedii osud a rodinné vztahy. Jason Segel si zahrál hlavní roli absolutního flákače, který stále žije se svou matkou. Drtivou většinu svého času stráví kouřením trávy a vysvětlováním, že čeká až pochopí svůj vlastní osud, přičemž jako modelový příklad uvádí film Znamení. Jeho bratr Pat (Ed Helms) se živí jako prodejce a momentálně prožívá krizi středního věku a navzdory námitkám své ženy (Judy Greerová) si pořídil zbrusu nový sporťák. Jednoho dne Jeff zvedne telefon a hlas na druhém konci chce mluvit s Kevinem. Zhulenec Jeff to okamžitě považuje za znamení, na které tak dlouho čekal. V průběhu dne si bratři vyřídí všechny nevyřešené problémy, které spolu mají a jejich ztrápená matka (Susan Sarandonová) možná najde poprvé od smrti svého muže lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (143)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný snímek o partičce lidí, které v životě nepotkalo mnoho štěstí, jejichž osudy se ovšem navzájem propletou a vyústí v něco, pro co je dobré tady být. Dialogy (především tedy mezi Patem a jeho ženou – divím se, že s ním vůbec byla schopna vydržet tak dlouho) sem tam drhnou, ale nejde o nic zásadního. S hlavním hrdinou (přestože nebydlím ve sklepě) jsem se dokázal dost sžít, akorát nevím, jestli je to dobře, nebo špatně. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ačkoli Hollywood nabízí nepočitatelné množství sympaťáků, u mě osobně vítězí ne zas až tak profláklý ksicht, a to právě Jason Segal. Ten kluk je totiž pokaždé tak neskutečně uvěřitelnej, pohodovej, reálnej, obyčejně lidskej, prostě tak normální, že tím vždy „nakazí“ zároveň i celý film, který pak díky tomu působí ve výsledku stejně, jako právě Jason, tedy pohodově, reálně a lidsky. A to je vážně ojedinělý dar, kterým v zámoří nedisponuje snad už nikdo jiný. A tento snímek je toho jasným důkazem. Jinak se ale v podstatě jedná o malý, nenápadný, klubový filmík, bez větších ambicí, se zápletkou sice poměrně originální, ovšem ne až tak výraznou, postavami spíše zvláštními, ovšem vůbec ne nudnými, každopádně na mě celá ta podívaná ohromně zapůsobila, a to jak velice silně emočně, tak ke konci dokonce upřímně dojemně, s mnoha úžasnými momenty, vystřiženými jako z každodenního života každého z nás. Žánrově jde jinak o odlehčené drama, které ovšem funguje prakticky ve všech ohledech, zároveň je to i stylově na vysoké úrovni, zkrátka Jason Segal opět zabodoval, já se díky němu slušně bavil a dostal jsem se díky Jeffovi i do velice pozitivní a optimistické nálady. Díky :-). ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, no na to že v hlavných rolách sa predstavili Jason Segel a Ed Helms som čakal, že to bude viac komediálne a menej dramatické. Ale popravde, podľa popisu filmu som nevedel čo od tohto vlastne očakávať. Napokon celkom dobre - Jeff žije v domnení, že nič nie je náhoda a všetko čo sa stane musí mať nejaký dôvod a o všetkom rozhoduje osud. Všetko to začne jedným telefonátom na zlé číslo, no Jeff neverí že by to bola náhoda... A tak sa rozbehne séria na seba nadväzujúcich osudových situácií, na ktorých Jeffa prevádza aj jeho brat Pat. Veľkým plus tohto filmu bolo hlavne to, že po celú dobu sa prakticky niečo dialo a ani jedna z dejových línií tak nebola ani raz výrazne oslabená. Ale aj tak tam chýbalo trošku viac tej komediálnej vložky. ()

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se Jasonu Segelovi,protože tenhle film jsem si pustil především kvůli němu,ale nemůžu jinak.K ohodnocení mi stačilo rekordních 8 minut.Po nich jsem si řekl,že vlastně vůbec nemám zapotřebí nervovat se sledováním tak idiotsky natočeného filmu.To neustálé přibližování a odskakování kamery,těkání do stran a záběry na mluvící herce z minimální vzdálenosti od obličeje,mi neskutečně lezlo na nervy.Jiný film od bratrů Duplassů jsem neviděl,tak nevím,jestli tenhle magorský styl natáčení používají pravidelně,každopádně se v mém případě zapsali tučným písmem do historie.Po 8 minutách jsem žádný film,ještě nestornoval.. ()

vikiii 

všechny recenze uživatele

Jason Segel se do role podivína báječně vžil a spolu s Edem Helmsem a Susan Sarandon vytvořili báječné trio, které během příjemných 80 minut objevovalo mnoho nového - sebe samé. Všichni tři konečně začali žít. Atmosféru tomuto snímku dodává především špičková a hodně nezvyklá kamera. Jeff je rozhodně dobrým startem amerického nezávislého léta 2012. Jeff Who Lives At Home - 60% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Na konci lze zahlédnou Jeffa (Jason Segel), jak přikrývá dekou svou matku, v dalším záběru na sobě však už deku nemá. (Ignus.cz)
  • Slovom "znamenie", ktoré sprevádza takmer celý film, sa Jeff (Jason Segel) odvoláva na rovnomenný film z roku 2002, v ktorom si zahrali aj Mel Gibson či Joaquin Phoenix. (MikaelSVK)
  • Režiseři snímku Jay a Mark Duplassovi údajně proplakali celou premiéru filmu. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama