Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kazma je ujetej šilenec, kterej už si za ty roky vydobyl určitou pozici a v rámci Streamu patří rozhodně k tomu lepšímu. Není to pokaždý zrovna dokonalý, taky záleží hodně na hostech, ale jinak je to krátkometrážní zábava, která má něco do sebe. Absolutní top tenhle "pořad" zaznamenal v době parodie Rytmuse, která je mimochodem dokonalá, zbytek působí trochu jednotvárně, ale tak na nízkorozpočtovej počin je to furt hodně solidní. ()

Bali10 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se nemůžu zbavit dojmu, že je velká část záležitostí nafingovaných, díly novýho kabátu pořadu jsou brilantní! Má to myšlenku, vtip, styl, skvělou grafiku. Párminutový interviews s různě známýma lidma ze "starý" One Man Show stály za vyliž. Třeba mu to s příbytkem epizod nový koncepce časem odpustim ()

Reklama

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tento ukaz ceskeho Streamu diky jeho hostu Michaelu Winslowovi, celkem to uslo (hlavne diky Michaelovi) ale kdyz jsem pustil jiny dil, byla to doslova katastrofa a nemuzu pochopit, co se na tomto individuu muze lidem libit. Za me rozhodne palec dolu a nikdy vice, protoze snazit se byt vtipny za kazdou cenu neni moje vize zabavy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strach a prachy jsme nikdy neměli." 1. generace Kazmových vylomenin mě takřka vůbec nezaujala, ale ta druhá, to je jiné kafe. Moc jsem se bavil a moc bych chtěl s Jimem ustřelit hlavu Lucii Výborné, sundat kalhoty Justinovi Bieberovi, močit do brusle Pavla Dacjuka či režírovat Prostřeno. Jen tak dál, tedy dokud Kazmu někdo nezavře. Moc bych mu to přál, aby měl nějakou výzvu. ()

Koocik 

všechny recenze uživatele

Každej nějak začínal. Zatímco zpočátku tohle byla spíše odpadní show, tak se z toho vyklubalo něco "epesního". Jim Carrey, Justin Bieber, Katty Perry, a teď nejlepší video ever alias skutečné "Prostřeno". A na image nepřidávají jen tyto videa, ale osobně k tomu řadím i cestu kolem světa, uplácení poldů, prodej trávy. Kazma (a celej jeho tým) je prostě Bůh! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)
  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama