VOD (1)

Jsem číslo čtyři je napínavý thriller o pozoruhodném mladém muži Johnovi Smithovi (Alex Pettyfer), který je na útěku před nemilosrdnými nepřáteli, usilujícími o jeho život. Neustálé změny identity a stěhování z města do města ve společnosti svého ochránce Henriho (Timothy Olyphant) jsou příčinou toho, že je John neustále všude nováčkem, který nemá nikde žádné kořeny. Malé městečko v Ohiu, kde nyní žije, je svědkem nečekaných a převratných událostí, které změní Johnův život – seznámení s jeho první láskou (Dianna Agron), objevení nových schopností a nalezení spojení s ostatními, kteří sdílejí jeho neuvěřitelný osud. (oficiální text distributora)

(více)

Trailer 1

Kaka

Podhledy a práce se světlem ala Michael Bay, akce rovněž velmi dobrá, hlavní hrdinové sympatičtí, ale koncepčně je to ryzí béčko, které si naštěstí ani na nic nehraje. Vše vybuchuje tak jak má a nikdo ani s jiným koncem nepočítá. Naštěstí je to dynamické a v rámci mezí i zábavné. Neočekával jsem větší pecku, nedostal jsem pecku. Je to solidní akčňárna a pevně doufám, že nebude pokračování. Nemělo by vůbec nic co nabídnout. ()

schizmo

Skoro by se dalo říct, že tohle je takovej second hand Superman pro fans Twilight trilogie a opravdu nechápu režisérské ambice postavené jednak na okoukaném a neinvenčním příběhu, druhak na hezouncích a ještě okoukanější US školní šabloně. Krom povedených efektů a vyloženě sympatického kundolapa Alexe Pettyfera není v tomhle filmu naprosto nic. NIC! ()

PauloZ

Celou stopáž filmu jsem čekal, kdy konečně Caruso vytasí nějakou akci a solidní moment, protože on to umí. Zde se mu ale určitě nezadařilo, protože solidních bylo jenom posledních 20 minut, kdy našlápl akci a ukončil to lehce neamerickým happyendem. Zbylých 80 minut před konečnou 20minutovkou je sice v pohodě stravitelných, ale velmi průměrných, tuctových, málo zajímavých a nenapínavých. Přitom nápad to neni zlý a určitě z toho šla vydusit akční černota. Přišlo mi to jako nějaká variace na Buffy :) ()

Wacoslav1

Průměrná záležitost. Ty řeči ve stylu další Tvajlajt se mi zase až tak nezdají. Ne že bych teda tu partu krásných mlaďochů nějak uznával, ale příběhově i zpracováním je to jenom taková neškodná blbinka která neurazí a nemá jiný cíl než být nenáročnou zábavou na večer a jako takový to celkem funguje.55% ()

Zeck

My měli Fakultu, kde byl za ideál frajera považován fetující dealer drog Zeke Tyler (ano, inspirace mého nicku), dnešní generace teenagerů má svoje "Jsem číslo čtyři" s mladým metrosexuálem Pettyferem. Scénář je uzpůsobem vkusu dnešní teen generace a já s ním neměl sebemenší problém. Dokonce jsem se přistihl, že to tomu párečku přeju a jejich vztah mi přišel elektrizující (asi jsem měl slabší chvilku). V podstatě je to sci-fi z prostředí střední školy s kvalitními efekty a vždy charismatickým Olyphantem. Závěr je trikově zajímavý a vizuálně přitažlivý, nemám nic proti, jen prosím nepokračovat dvojkou. Bavil jsem se. 70% ()

• Na soundtracku se podíleli známí interpreti jako například kapely Kings Of Leon nebo zpěvačka Adele, ale i méně známí Jimmy Eat World nebo The Temper Trap. (toy79)
  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)