Reklama

Reklama

Poslední vymítání ďábla

  • USA The Last Exorcism (více)
Trailer

Reverend Cotton Marcus přijíždí na odlehlou louisianskou farmu Louise Sweetzera, aby tu provedl další ze svých rutinních seancí „vymítání ďábla“. Náboženský fanatik Sweetzer v charismatickém knězi vidí poslední naději, jak ze své dcerky Nell, kterou podle něj s jistotou posedl ďábel, dostat zlo dřív, než její děsivé utrpení vyústí v nepředstavitelnou tragédii. Cotton, kterého po letech, co z kapes zoufalých věřících tahá peníze, trápí výčitky svědomí, chce se svým štábem natočit při této poslední seanci dokument se svou zpovědí a doznáním. Po příjezdu na krví prosáklou rodinnou farmu je ale hned zřejmé, že tady na něj čeká skutečné a ryzí zlo, na které se nemohl nijak připravit. Cesty zpět už není. To, co tady reverend Marcus zažije, do základů otřese jeho vírou. Podaří se mu najít způsob, jak Nell – a všechny ostatní – zachránit dřív, než bude pozdě? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (204)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,8miliónaTržby USA $41,034,350Tržby Celosvetovo $67,738,090Tržby za predaj DVD v USA $6,856,504 //počet predaných kusov 420,176║ opäť výber z domácej filmotéky ale aspoň že z toho lepšieho súdka, dej nie je až tak nudný ako podobné výkvasy a občas to ma aj nádych nejakej tej atmosféry, napätia, len škoda že vo finále to neprišlo na nejakú pointu a nechalo to len voľný priebeh ako sa tvorcovia zasekli, zlý záver troška sa čudujem že sa z tejto témy Američania ešte neprejedli /40%/ ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaný film, mě bohužel nepřesvědčil o hrůzostrašnosti, kterou u těchto filmů očekávám a u kterých se mi toto naposledy dostalo u Exorcism of Emily Rose! Jediná opravdu působivá scéna byla při vymítání ve stodole! Závěr filmu pak naprostá katastrofa! A přitom webové stránky s trailery vypadaly tak nadějně:-( ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Po Mega Paranormal Debility 2 sem si celkem spravil náladu, hodně sem se bál že budu koukat na vyštavený téma, Postel, holka, pánbíčkár, krucifix a himlhergot, ale film slušně překvapil. Ani to tak neni horor jako drama a thriller, ruční kameru mám už celkem rád. No konec silně překvapil, ne celkově, ale už sem myslel že na to nebudou mít tvůrci koule..a kříže :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už jsme někde viděli a ne jen jednou. Někdo se pokusil řídit známým příslovím, že za málo peněz se dá udělat hodně muziky. Ale to by ta dotyčná osoba musela oplývat geniálními nápady a tahat je jako esa z rukávu. V tomto případě byl ten rukáv asi zřejmě prožraný od myší. Takže se žádná pořádná muzika nekonala. V podstatě jde o celkem zbytečný film, který může nabídnout akorát roztřesenou ruční kameru. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco úplně jiného (rozhodně mě konec překvapil). K filmu dle mě je to prměrný film který zachraňuje konec za ten 2 hvězdy přihazuji. Vymítací pasáže jsou dost slabé kdyby se celý film soustředil na navázání konce bylo by to lepší. P.s. vždy se zasměju názorům že když je to točené kamerou jakože dokumentárně tak je podle skutečné události lidi probuďte se :-)) nebo jste opravdu tak blbí :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Plakát k filmu byl zakázán ve Velké Británii po obdržení několika stížností uvádějících, že se jedná o příliš urážlivý a hrubý obrázek. (Mrs.Blue)
  • Již během otevíracího víkendu film v kinech v USA utržil téměř 10násobek svého rozpočtu (1.8 miliónů dolarů). (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Nell Sweetzer (Ashley Bell) na otázku: “Kde je Nell?“ odpovídá: “V ohni.“, herečka improvizovala. Replika původně ve scénáři nebyla. (jurama525)

Reklama

Reklama