Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

iamek 

všechny recenze uživatele

Už podle obsazení jsem tak nějak tušil, že film bude totální průser. Trošku jsem doufal, že Ron Howard nějakým zázrakem natočí s tímhle obsazením kvalitní film, ale bohužel se to tak nestalo. Mi osobně Kevin James a Vince Vaughn nikdy nepřipadali vtipní a když jsem viděl, že mají hrat v jednom filmu vedle sebe dokonce s Tatumem tak se mi udělalo nevolno. Podle očekávání jsem v kině viděl mizernou komedii která nebyla ani vtipná, originální a už vůbec ne dobře napsaná a zahraná. Tohle si Ron Howard za rámeček určitě nedá. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder oslavila svůj filmový návrat Černou labutí a už je tu další kousek, ve kterém hraje a kde dostala konečně mnohem více prostoru. Samozřejmě si od dramatu odskočila k poněkud odlehčenějšímu žánru,tedy komedii s ohraným námětem, která nepřinesla vůbec nic nového pod sluncem a bohužel není ani vtipná, jak by se od výchozí situace mohlo očekávat. Jen v podstatě rozšiřuje to nepřeberné množství ostatních komedií a nepůsobí ani jednooký král mezi slepými. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Velmi mazaně jsem se zbavil dilematu, zda mám či nemám svému nejlepšímu příteli pošeptat do ouška, že do jeho milované ženušky je zasouváno cosi, co nepatří do společného jmění manželů. Stačilo zrušit funkci nejlepšího přítele a podobné hovadiny řešit nemusím. Ať si to dělá kdo chce s kým chce, hlavně abych se již nikdy nemusel dívat na snímek, v němž bych zatoužil hlavnímu hrdinovi zakroutit krkem a užít si to se slečnou pozůstalou na jeho pohřbu. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Nečekaně nevyvážená podívaná zkušeného Rona Howarda jen tak tak balancuje mezi šílenou komedií, "bromancí" a příležitostně hořkosladkým dramatem o dávno dospělých. Slušné herecké obsazení dělá co může. Máloco ale vyjde tak jako běsnění Channinga Tatuma. Jakoby skutečné dilema bylo, o čem vlastně Dilema je. 5/10 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vlastně to mohl být celkem dobrý film na dost smutné téma. Drama, které by s divákem pohnulo. Ale když se do toho vloží Vince se svými předlouhými, zbytečnými a trapnými dialogy, chce se mi zvracet. Kdyby tam ve vší vážnosti zachovali jen tu dramatickou linku a ubrali vyplňující kecy, asi bych dal i lepší hodnocení. Otázka však je, co by z toho filmu zbylo. Musím však uznat, že světlé momenty tam skutečně byly. 45% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

  • Vince Vaughn přijal hlavní roli, protože rád hraje ve filmem s řešením problémů, jako jsou Trable v ráji (2009) nebo Rozchod (2006). O roli jeho parťáka se následně sám přihlásil Kevin James. (Kuzmik)
  • Rozpočet: 70 mil. USD, tržby za první víkend: 18 mil. USD (Giuseppe)

Reklama

Reklama