Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Mám tak trochu dilema. Na jednu stranu je tu rvačka Tatuma s Vaughnem, která zaručeně pobaví + zajímavé téma, protože se tohle může stát každému. Jenomže je to tak šíleně roztahané a ukecané, že to zazdí většinu potenciálu. Kromě toho nevím jak se to stalo, ale Winona Ryder mi leze s každou svou novější rolí na nervy víc a víc a to jsem ji prosím kdysi měla ráda. Pominu-li ty trapné rozpačité dialogy, je to celkem slušná jednorázovka, nic víc nic míň. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Už podle obsazení jsem tak nějak tušil, že film bude totální průser. Trošku jsem doufal, že Ron Howard nějakým zázrakem natočí s tímhle obsazením kvalitní film, ale bohužel se to tak nestalo. Mi osobně Kevin James a Vince Vaughn nikdy nepřipadali vtipní a když jsem viděl, že mají hrat v jednom filmu vedle sebe dokonce s Tatumem tak se mi udělalo nevolno. Podle očekávání jsem v kině viděl mizernou komedii která nebyla ani vtipná, originální a už vůbec ne dobře napsaná a zahraná. Tohle si Ron Howard za rámeček určitě nedá. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Každý z nás činí různá rozhodnutí. Samozřejmě se lépe konají ty jednodušší. My se zde však podíváme na zoubek jednomu z nejtěžších rozhodnutí a to...říci svému nejlepšímu příteli o nevěře jeho přítelkyně či manželky nebo nikoliv? No, sami uznejte, že je to setsakra těžké rozhodnutí a tento snímek všechna jeho úskalí zdokumentovává věrohodně. Bohužel je to málo vtipné a zbytečně dlouhé. Herecké výkony netřeba komentovat, Vinc už je prostě za zenitem. 40% ()

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo na dobrou komedii, ale pak to začalo být příliš přeameričtěné. A já nebyla dostatečně opilá, aby se mi to líbilo aspoň trošku. Poslední půl hodina byla horší a horší. Nedívat se na to na návštěvě, rozhodně to do konce nedokoukám, kolektivně se to zvládnout prostě muselo. Nebýt toho příšerného dabingu, který byl jakožto jediná zvuková stopa dostupný, možná bych hodnotila jinak. Dabing zkrátka film vždy zabije, i když by mohl mít normálně úspěch. A Vince Vaughn už nechci dlouho v žádném filmu vidět, fuuuuuj. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

  • Na zápasech Chicaga Blackhawks má každá z hlavních postav na sobě dres týmu. Ronny (Vince Vaughn) nosí dres s číslem 88, jenž v té době oblékal Patrick Kane, Nick (Kevin James) má na sobě dres s číslem 19, který nosil tehdejší kapitán Jonathan Toews, Geneva (Winona Ryder) má dres s číslem 2, jehož majitelem byl Duncan Keith, a Beth (Jennifer Connelly) má dres s číslem 36, který tehdy oblékal Dave Bolland. (Koldyn)
  • Vince Vaughn přijal hlavní roli, protože rád hraje ve filmem s řešením problémů, jako jsou Trable v ráji (2009) nebo Rozchod (2006). O roli jeho parťáka se následně sám přihlásil Kevin James. (Kuzmik)
  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)

Reklama

Reklama