Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds a Jason Bateman v Mezi námi chlapci? Ani náhodou. Z filmu je cítit snaha vyrovnat se komediím se stejnou zápletkou, avšak chybí jakýkoliv důvod, proč to vlastně sledovat. Maximálně nesmírně sexy Olivia Wilde a sympatický Ryan. Nic jiného z The Change-up nevytáhnete. Čistý průměr jen dokládá koktejl místy až opravdu nechutného humoru a opakující se motivy neustále dokola. Těch pozitivních momentů je tu až přehnaně málo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdo by občas nezatoužil vyměnit svou bídnou existenci za život někoho, komu zdánlivě nic nechybí? Znám tedy osobně pár iluminátů, kteří o směně patrně nepřemýšlí, ale standardní závistivec by hravě dokázal ve svém okolí najít oběť, kterou by ouveksloval o pár životních výhod. V tomto snímků se tedy nejedná o cílenou výměnu penisů i s příslušenstvím, ale to na zábavě nic neubírá, na rozdíl od pár pokusů o vtip, které se pohybují v, pro tento snímek nijak zvlášť vhodné, oblasti výkalového humoru. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

hahaha....Bol to naozaj veľmi príjemný film s niekoľkými naozaj úžasnými hláškami. Výborné herecké obsadenie, veľmi vtipné scény, niekoľko typických amerických vtipov. Dôležité je, že tento film neukazoval len dobré stránky našich hlavných hrdinov, ale ich ukazoval ako celé osoby. Za skoro dve hodiny sme zistili dobré i zlé vlastnosti našich hrdinov a popravde netuším, ktorého z nich mám radšej či Dava alebo Mitcha. Jedinou závadou filmu boli niekedy až priveľmi vysilené nadávky a expresívne výrazy....Ale inak v celku som sa veľmi dobre bavila 70% ,,To je moje dcera čubky, táta je pyšnej!" ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Člověk si jde pro průměrnou komedii, ale dostane se mu parádní jízda. The Change-Up není žádné veledílo, žádná inteligentní a decentní filmařina, ale je to čistá a nefalšovaná americká komedie. Vtipná, opravdu svižná, se spoustou vtipných scén (i pár fekálních a nízkých, přesto nijak agresivních a nehodících se) a krásných žen. Skvělé tempo, které se drží po celou dobu, a příjemný nadhled. A pokud svůj nadhled dokážou využít i diváci, budou se skvěle bavit. V opačném případě mi jich je líto, protože tahle komedie se prostě povedla. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Reynoldse mám hrozně rád, i na toho Batemana si už zvykám (a začínám doufat, že ho neuvidím v jiném charakteru než tomhle střednověce tatíkovském), kluci mají ale tu smůlu, že ač hlavní představitelé, parádní a nestydlivá Leslie Mann a zajímavá Olivia Wilde jim film ukradli a docela jim nasekali na prdele. A toho humoru, těžícího ze zápletky, jsem čekal trochu více. Celkově ale zajímavá podívaná. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama