Reklama

Reklama

REC 4: Apokalypsa

  • Španělsko [REC] 4: Apocalipsis (více)
Trailer 1

Další z řady úspěšné hororové série REC. Mladá reportérka je zachráněna z budovy a odvezena do ropného tankeru, který je třeba prozkoumat. Nikdo však neví, že sebou nese tajemný, démonický virus... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (203)

petero 

všechny recenze uživatele

No tak aj štvorka len potvrdila, že rozdelenie tvorcov nebolo dobrým riešením a séria končí ešte zbytočnejším pokračovaním ako bola trojka. Kvalitne natočené to je o tom žiadna pochybnosť, masky sú masakrálne len taká radosť ich študovať v detaile a Manuela Velasco nič nestratila zo svojho sexepílu, ale že s POV kamerou sa vyparilo aj akékoľvek napätie to už je zarážajúce. Paza zrejme dodával dobré nápady a Balagueró to vedel pôsobivo podať. Takto vznikli dve priemerné pokračovania, jedno divné a jedno bez nápadu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl zapojuje do děje i dosud mimo stojící třetí díl. Setkáme se tu jak s přeživšími z předchozích dílů, tak i se spoustou nových postav. Bohužel se z toho stal takový průměrný vyvražďovací horor, kde šlo napětí do pozadí a spíš přišla krvavá akční řež (oproti prvním dvěma filmům). Filmek se pomalu rozjíždí, efekty jsou naopak hodně povedené. I když je to asi nejslabší díl série, není to špatný na jedno podívání. 60% :) ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Porovnávať s pôvodnou španielskou hororovou lahôdkou nemá vôbec zmysel. REC 4 sa pretransformoval na Resident Evil. A ako premena dopadla? No v porovnaní s jednotkou série RE dostáva na frak, ale ak by sa brali do úvahy len jej pokračovania, tak španielsky kečup nijako moc nezaostáva. Takže ak ste fandom nie REC, ale RES... série, tak tu máte k dispozícii európske placebo, ktoré vôbec nenudí a dobre vyzerá. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takovej Titanic se zombíkama uvnitř a bez potápění a bez ledovcu a bez lásky mezi Jackem a Rose.. fajn lodní zombi vyvraždovačka.. po dlouuuhééééé době konečně jsem viděl snesitelnej zombie film KONEČNĚ!!! byl jsem spokojen proto lehce nadhodnocuji.. otázkou však zustava: KAM KURVA ZMIZEL TEN KAPITAN?? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „[REC] 4: Apocalipsis“ by se spíše hodil do ranku akčního sci-fi než do ranku hororového, protože k akčnímu sci-fi má přece jenom blíže. „[REC] 4: Apocalipsis“ je profesionální film, který ale dějově vychází na prázdno a je spíše úlitbou fanouškům ve smyslu návratu hlavní postavy než hororem, který je určený pro všechny. V tom směru vyznívá jen jako trochu dražší béčko, které si hraje na něco víc. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (9)

  • Pokud si pustíme Rec (2007), [Rec]² (2009) a tento film po sobě, aniž bychom sledovali závěrečné titulky, odehrají se tyto tři filmy jako jeden celý sled událostí. (LUKICKK)
  • Většina filmu se natáčela na skutečné lodi s ropnou plošinou. Některé části lodi musely být vytvořeny ve studiu, aby byl prostor pro natáčení a kaskadérské kousky. (LUKICKK)
  • Tristana Medeiros (Javier Botet), posadnuté dievča, ktoré začalo nákazu, je jediná postava, ktorá sa objavila vo všetkým štyroch dieloch série. (Crybaby)

Reklama

Reklama