Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (291)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak si PLL poradí s dějem v dalších sériích (pokud budou), ale momentálně mě to baví a nemůžu se dočkat dalšího dílu:) Jinak sympatické postavy,napětí u každého dílu..nemám co vytknout:-) EDIT 4.8.2011 Čekala jsem, že druhá série konečně přinese něco nového, nějaký zásadní spád a ono nic.. děj je akorát natahovaný, až to přestává bavit .Neustále se točíme kolem toho samého a místo aby holky konečně ze svých problémů nějak vybruslily, zamotávají se do nich víc a víc a já se přestávám orientovat .Navíc si až podezřele často všímám strojených dialogů a špatného herectví (například u Emily). Třeba se k tomu později zase vrátím,ale protentokrát jsem musela PLL vypnout uprostřed dílu a snížit hodnocení o dvě hvězdičky.. Obrovská škoda nevyužitého potenciálu. Radši si jdu pustit Zoufalky. ()

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál mě lákalo už hodně lidí ať na něj začnu koukat ačkoliv mi přišel zezačátku zcela nezajímavý. Tak jsem se tedy koukla na první díl a už jsem nemohla přestat koukat dál. Tak jsem si ho zamilovala. Stahovala jsem co to šlo a koukala na tenhle seriál celé dny. Doteď mě baví. Druhá série je o něco napínavější než ta první. Už teď vím že se budu koukat i na třetí a i na další,pokud tedy budou. V jednom díle se stane spousta věcí že už mi to trochu zamotá hlavu a už skoro nevím co se stalo v díle na který jsem se zrovna podívala a co v předešlém. Jedna lepší než ta druhá, dívky lžou, mají vztahy s učitely, líbají za zády přítele své sestry,kradou, další tají že je lesba..Ale podobá se to současnosti. Jediné co mě zklamalo byl český dabing, ačkoliv mám u filmů a seriálů radši originál tak se na něco i ráda kouknu s dabingem ale tady to nešlo takže radši koukám s titulky. ()

Reklama

Angelic-77

všechny recenze uživatele

Místy až moc předvídatelná a jednoduchá teenage pohádka, která se zjevně inspirovala u úspěšnější a z mého pohledu i povedenější Gossip girl. Když chcete na tři čtvrtě hodiny vypnout mozek a pobavit se u některých primitivních zápletek, u kterých nemusíte ani na vteřinu přemýšlet, jelikož vám hned vzápětí tvůrci Pretty little liars polopaticky naservírují rozuzlení, tak by měl být tenhle seriál jasná volba. Zatímco zmiňovanou Gossip girl v pohodě zkousnou lidi ve věku 20+, tenhle seriál je skutečně jen pro teenagery, z toho důvodu ho ani nebudu hodnotit, poněvadž by to bylo z mé pozice neobjektivní. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl slibný, vypadalo to na zajímavý seriál odkrývající tajemství. Jenže v dalších dílech se už nic neděje. Holky řeší svoje vztahové či rodinné problémy, sem tam dostanou SMSku od tajemného A, který z čiré logiky musí být nadpřirozená bytost, aby věděl všechno a dostal svoje hlášky všude možně. Holky místo aby pořádaly na svého trýznitele hon nebo vymyslely past, jenom tupě zírají a tváří se vyděšeně - pokud to dřevěné ksichty hereček dovolují. Někdo to přirovnává k Zoufalým manželkám, ale tento seriál není ani vtipný ani napínavý. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

1. série - nevydařená kopie Twin Peaks pro teenagery, 2. série - seriál se začíná slušně rozjíždět a žít vlastním životem, 3. série - nejlepší, 4. série - krok zpátky, nelogické jednání, člověk začíná tápat, o co tvůrcům vlastně jde. Z Imdb vidím, že je v plánu i série 5., takže natahování se asi nevyhnem, zájem o tajemství se pomalu vytrácí, zvlášť, když s každým dalším "rádoby" odhalením přibude několik dalších otazníků. Jinak holky jsou fajn, tím že je každá jiná, ale iritují mě okolní postavy, proměny charakterů jak z Ordinace v růžové zahradě, pár dílů je někdo záporák, pak klap a je z něj suprklaďas a naopak. Spousta nevyužitých odboček, zápletek a postav, které se objevují a mizí bez vystětlení, některé díly úplně o ničem, ale posledních cca 5 dílů každé série je vždy bomba... Zatím mě předchozí výčet neodradil, abych se nedíval a zatím se těším na každý další díl. Uvidíme, jak dlouho... ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • V 33. minúte, si je možné všimnúť, ako zlatý náhrdelník so srdcom mení svoju polohu. (tinss_18)
  • Na konci epizody Aria (Lucy Hale) vyjde z domu a má vlasy učesané a suché. Když však o chvíli později vstupuje do deště, má vlasy mokré ještě dřív, než jí je déšť smáčí. (Rose.Doesnow)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama