Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (291)

Tyny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem od seriálu nemohla odtrhnout oči, ale časem mně to nějak přestalo bavit. Stále, ale patří k mým nejoblíbenějším seriálům už jen proto, že je to celé takové záhadné a tajemné a přitom to není strašidelné. Častokrát už jsem si myslela, že jsem všemu přišla na kloub, ale nakonec zjistím, že je to vlastně úplně jinak a ta nevědomost, kdo je A. je prostě nejlepší. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Už hneď v priebehu pilota som z tohto seriálu mala zmiešané pocity. O čo sa vlastne postavy snažia svojim nelogickým konaním? Hovorím o tom, že jeden bozk a hneď je z toho veľké halo. wtf people? long story short - they are exaggerating things. Nespočetné množstvo predvídateľných scén, pre mňa najokatejšie boli scény medzi školačkou a učiteľom. Sledovanie ďalších epizód hlavne kvôli krásnej Shay Mitchell. Neskôr pre najnormálnejšiu (prvé 2 série) postavu, Toby. Časom ma tento divný seriál začal baviť, no vo svojej podstate, čisto iba pre mysterióznu zložku. Tak ako to vidím ja je, že tento seriál má v sebe potenciál, ktorý by sa využil na vyššie hodnotenie, keby hlavné protagonistky neboli namachlené, nezrelé, naivné, hlúpučké 16r dievčatká (tváriace sa, že majú 20, a skúsenosti nie veľmi bystrých 30-tničiek) s ich nezmyselnými milostnými vzťahmi. 1.séria - Hlúpučké školačky sú amatérky, neschopné vytvoriť plán na obranu proti A, a ktoré dávajú A príležitosti how to screw with them. No odrazu v 2.sérií (they think) they know how to play hard. Bottom line - sledovanie tohto... (nech je to čokoľvek)... kvôli handrám, sa oplatí. ()

Reklama

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál mě lákalo už hodně lidí ať na něj začnu koukat ačkoliv mi přišel zezačátku zcela nezajímavý. Tak jsem se tedy koukla na první díl a už jsem nemohla přestat koukat dál. Tak jsem si ho zamilovala. Stahovala jsem co to šlo a koukala na tenhle seriál celé dny. Doteď mě baví. Druhá série je o něco napínavější než ta první. Už teď vím že se budu koukat i na třetí a i na další,pokud tedy budou. V jednom díle se stane spousta věcí že už mi to trochu zamotá hlavu a už skoro nevím co se stalo v díle na který jsem se zrovna podívala a co v předešlém. Jedna lepší než ta druhá, dívky lžou, mají vztahy s učitely, líbají za zády přítele své sestry,kradou, další tají že je lesba..Ale podobá se to současnosti. Jediné co mě zklamalo byl český dabing, ačkoliv mám u filmů a seriálů radši originál tak se na něco i ráda kouknu s dabingem ale tady to nešlo takže radši koukám s titulky. ()

julinkaa10 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár dílech jsem byla mile překvapená. PLL mě hodně bavilo, děsilo a hlavně napínalo. Je to ten typ seriálu, u kterého prostě hned musíte vidět další díl. Bohužel po nekonečném prodlužování objevení -A už to není co bývalo a holky se mi v některých situacích zdají krapet natvrdlé. Myslím si, že by 3.série měla být poslední, abychom se konečně dozvěděli to, na co od začátku čekáme. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Hned po pár dílech se stal mým oblíbeným. Nejen, že jsem zpočátku nevěřila, že tenhle "teenagerovský" seriál bude mít takový potenciál, dokonce jsem se obávala o velkou podobnost s Gossip Girl nebo o mladší verzi Zoufalých manželek. Místo toho obrovské překvapení po 2 dílech. Konečně seriál s odlišnou zápletkou, který vás nutí sledovat seriál dál a dál. Člověk neví, kdo A je, jelikož scénarísti bravurně kličkují mezi podezřelými, nedávají nám moc vodítek, nejspíš si pak připravujé velké odhalení na konec. Baví mě to moc (!), dokonce i po tolika dílech to má stále švih a spád. Velký důraz tvůrci kladou také na propracovanost a propojenost postav. Oblíbené postavy: Spencer, Ezra ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • Po svojom vydaní bol seriál najviac tweetovaným po dobu dvoch rokov, kým ho neprekonal seriál Walking Dead (od r. 2010). (Arsenal83)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama