Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Přes v některých momentech pokulhávající trikovou stránku, což se u takovéhoto projektu ale moc divit nemůžeme, jde o velice zdařilou věc, která hravě strčí do kapsy oba AvP. Ve výsledku vynikající záležitost. Nimrod Antal (Predátoři - Trapátoři) by se měl na Redemption podívat, aby věděl jak má takový film vypadat a ne slepě kopírovat zavedený vzorec, který žádný úspěch stejně nezaručí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Náhodou to zabavilo. Amatérský film plný celkem dobrých nápadů. Vše je hezky spracované a animace velmi slušná. Potěší i zkopírovaná hudba z filmů. Nic velkého to teda není, ale myslím si, že toto dokáže potěšit každého fanouška těchto filmů, pokud je teda v dobré náladě. Za me je to teda Rozhodně nadprůměr. 65% = *** ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nic víc než začátek, bitku a konec nečekejte. A přesto tvůrci příjemně připomenou magický svět vesmírných monster, kde člověk tak nějak jen přicmrndává, i když v comicsových příbězích mnohdy i sám rozhoduje. Původní hudba, převzaté motivy, prostředí, scéna. Zejména pro vetřelce mám slabost, proto jsem s radostí sledoval vypilovaný vetřelčí svět s královnou navrch jako třešinkou... Dnešní divák se namlsal špičkových nákladných efektů, které se ale stále častěji stávají cílem, nikoliv prostředkem. Ukázkovým příkladem je srovnání řady současných animovaných comicsů - Superman, Batman, Spawn ad. - s verzemi hranými. Mně se tohle prostě líbilo! ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

První dojem k tomuto zdařilému kousku z fanouškovské produkce..........neskutečné!! Nečekal jsem tak perfektně a i po stránce grafické, zpracované dílo. No kdyby takhle vypadalo filmové AvP dosáhlo by mnohem většího úspěchu. Zkrátka tohle je důkaz, že vše není jen o penězích, ale o talentu. Na vetřelcích a predátorech se otevřel trh, který z nejobávanějších vesmírných zabijáků udělal prostitutky, na kterých se přiživí kdejaký moula. Alex Popov vytvořil dílo z čisté lásky k obávaným zrůdám. Dílo velice pěkné si zaslouží řádné hodnocení. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bravo!Parta nadšenců vzala 500 dolarů a 2 dlouhé roky si hrála po garážích a sklepech na filmaře,při čemž stvořili úžásnou bitku,dvou nejlepších vesmírných monster.Hodnotit efekty nemá nejmenší smysl,ty jsou jako z počítačové hry v roce 1997,ale atmosféra,hudba i děj jsou tak bravůrně režisérsky zmáknuté,že si na ně lehce zvyknete.Plných 18 minut čistého děje sem se prímově bavil a Axel Popov si zaslouží veliké uznání a poděkování od fanoušků.Pokud by se mělo točit 3 pokračovaní,režii bych svěřil jedině jemu.Jako filmař nadšenec a amáter gratuluji a lehce závidím :-) 85%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)

Reklama

Reklama