Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (162)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hledat v nynějších dnech v televizním vesmíru seriál překypující originalitou, správnou formou humoru a nestydatostí zajít až za ty nejvzdálenější hranice, je vskutku nadlidský úkol. Občas se ale stane náhoda, která nás zavede ke klenotu, který tu ve stínu přemedializovaných sci-fi nesmyslů či ohraných až trapných sitcomů figuruje již delší dobu. Já jsem byl mezi těmi šťastlivci, co si s takovýmto seriálem zkřížili cestu - se záležitostí ukazující život více než život sám, se všemi slastmi ale hlavně strastmi, jež mohou denně potkat kohokoliv z nás. Shameless se stali mojí drogou po celou předešlou zimu a především se proměnili v podívanou, u které jsem se nenudil u jediného dílu. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 6 dilech prvni serie, pokud si serial udrzi stavajici kvalitu pujde na pet hvezd, sileny spektrum postav kterymu jasne kraluje mala Debbie o ktery jeste v budoucnu hodne uslysime, hodne sympatickej je Lip a taky malej tryznitel zvirat Carl..scenaristi jednotlivych dilu se obcas lehce zadhnou, ale i tak je to pro me hodne nadrpumernej serial, velmi se tesim na druhou radu, zatim 7/10 ()

Reklama

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem společně se seriálem na počátku třetí série. Musím shodit hodnocení o jednu hvězdu na 3*, protože se seriál stává méně a méně snesitelným. Scény s W.H. Macym začínám přeskakovat, protože se neustále opakuje jeden motiv a jeho chování nejeví žádnou scénáristickou novinku. Pro mě rozhodně první kandidát na vyřazení ze seznamu sledovaných seriálů. Škoda. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Takto by to vyzeralo, keby Sex education a Modern family mali dieta. Ale z toho by vyrastol problemovy socialny pripad na pervitine a antidepresivach. Serial sa venuje spodine a prechadza si mnohymi zanrami. Je tam vsetko. V prvom rade je to kombinacia komedie a rodinnej dramy. Ale obcas to prepne do krimi, psycho thrilleru, akcneho filmu a dokonca zo dva krat som pozoroval mierne naznaky hororu. A samozrejme kopec erotiky. To by bolo fajn keby to nebola casto erotika homosexualna, na ktoru sa mi moc pozerat nechce. Ale chapem ze sa tu riesia neprijemne trendy ohladom genderu, sexualnej orientacie, rasy, vekovej kategorie socio-ekonomickeho postavenia. Amerika tu teda nevyzera ako rozpravkova krajina. Kopec veci je uz pritiahnutych za vlasu, kopec veci mi vadilo, obcas sa to opakovalo a finale bolo trochu nedotiahnute. Ale bavil som sa kralovsky vsetkych 11 serii. ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Best of the best! Britskou verzi jsem neviděla, takže jsem moc netušila, do čeho jdu. Už od prvního dílu se mi Gallaghers zaryli pod kůži tak, že jsem se jich do posledních závěrečných titulků nemohla zbavit. Nejde ani tolik o vtip (i když o ten jistě taky), jako spíše o výborný storyboard jako celek. Žádná postava nepokulhává, žádný díl není horší nebo lepší, než jiný, humor je přímo skvostný :) ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • „Frank je neustále naliaty, takže ho hrám najmä mimikou a gestami. Moja mama si zvykla vypiť a vtedy robila najsmiešnejšie grimasy na svete," vyjadril sa o svojej postave a inšpirácii William H. Macy. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • S počtem 11 sérií a 134 epizod se jedná o nejdelší seriál (co do počtu sérií i epizod) v historii americké televizní stanice Showtime. (Lachtaan)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama