Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Jsou to přesně takové seriály a filmy, které člověka metou z jednoho rohu do druhého. O čem mluvím? Jednou se člověk smíchy za břicho popadá, podruhé se změní nota a člověku je z toho co se děje do breku. Neříkám, že to bylo až tak silné, ale čajíček to taky nebyl. Lip a Debbie mojí jasní favorité oblíbených postav, Kevin si ke konci taky začal získávat mé sympatie. První polovina první série byla spíše komedie, druhá půlka solidní drama - hodně mi to svým laděním připomínalo Little Miss Sunshine. Zkusím pro srovnání britskou verzi a pak se pustím do druhé série, protože Shameless bezpochyby upoutalo mou pozornost... Prozatím 4*. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

W. H. Macy zde ztvárňuje takovou lidskou trosku a takovou svini, že mu člověk fandí a zároveň se diví, čím to je. :D Asi je v každém z nás trocha Franka... :) Skvělé postavy a nejvíc mě baví, jak je to všechno střídavě chvilku kruté a a chvilku vtipné, většinu času hořkosladké. Vzrušující jízda, děkuji přítelkyni, že se mnou sjela celou první sérii. No a těším se na další. :) ()

Reklama

Daginka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D Ten Macy je fakt šílenej šílenec. Nejsympatičtější (a nejatraktivnější) byl ovšem maniodepresák Ian (Cameron Monaghan), s tím jsem se dokázala místama až nebezpečně ztotožnit. Těhotná 15-letá sestra, mrtvá tetička prostitutka pohřbená kdovíkde na záhonku před domem, otec rodinky narcistickej, sociopatickej alkoholik, a sousedi vášnivě provozující sadomaso včetně přítomnosti webkamery. V tomhle sousedství je zkrátka fakt možný všechno! Milé. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 6 dilech prvni serie, pokud si serial udrzi stavajici kvalitu pujde na pet hvezd, sileny spektrum postav kterymu jasne kraluje mala Debbie o ktery jeste v budoucnu hodne uslysime, hodne sympatickej je Lip a taky malej tryznitel zvirat Carl..scenaristi jednotlivych dilu se obcas lehce zadhnou, ale i tak je to pro me hodne nadrpumernej serial, velmi se tesim na druhou radu, zatim 7/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som nedotknutý anglickým originálom. A predpokladám že ako mnohých aj mňa sem dotiahla účasť Emmy Rossum. Od prvého dielu som mal pocit že sledujem niečo dychberúce. Postavy som si musel zamilovať. Čo je jasný dôkaz, že Británia vie a ak majú Američania šťastie dokážu kopírovať nadštandartne. Účasť Williama H. Macyho a Joan Cusack tvorí pevný základ, ktorý postupne dopľňa celé osadenstvo Gallagherovcov na čele s nádhernou Rossum a so sympaťákom Jeremy Allenom Whiteom. Vo filme je mnoho prvotriedného humoru, skvelého herca, ľahkej erotiky a dramatických situácií, vďaka čomu sa jedná o výborne vyvážený seriál. Aspoň pre mňa a aspoň po prvej sérií. Jeden s tých seriálov, ktoré ma nenechajú vydýchnuť kým ich nedopozerám. Naposledy sa mi toto stalo pri fantastickom Scrubs. Vedľajšia úloha Amy Smart potešila. Pre mňa jeden z najlepších seriálov v súčastnosti. 1. séria 100% 2 séria 100% ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • „Frank je neustále naliaty, takže ho hrám najmä mimikou a gestami. Moja mama si zvykla vypiť a vtedy robila najsmiešnejšie grimasy na svete," vyjadril sa o svojej postave a inšpirácii William H. Macy. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • V seriálu došlo k přeobsazení postavy Mandy Milkovich, kterou ztvárnila Jane Levy. Od začátku 2. série roli Mandy hraje  Emma Greenwell. (Pavka5)
  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama