Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

dajenka009 

všechny recenze uživatele

Taktéž cirkusové prostředí nemusím, ale tohle mě nadchlo hned od prvopočátku. Obraz dvou světů lidí. Ten první si z Willa udělal atrakci a nedokázal jej přijmout takového jaký je. Nezažil jistě ani kouska citu. A ten druhý naopak přijal fakt, že Will je handicapovaný a všichni věřili, že také objeví své vnitřní Já, které bude moci světu dokázat, že není jen bytost bez končetin. Je to krásné 20 minutové motivační video.. Od Nicka Vujicice jsem shlédla mnoho videí, které člověku vždy dodají kousek síly a energie do života. Člověk si pak mnoho uvědomí :) Přikládám píseň "Something more" od Nicka Vujicice s českými titulkami - http://www.youtube.com/watch?v=3XqypfUZp1Y ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Obyvkle moc nevyhledávám filmy s cirkusovou tématikou, ale musím přiznat, že tohle mě vážně chytlo za srdce. Nádherná atmosféra a nádherný příběh. Něco co člověka vážně zahřeje u srdce a svým spůsobem poukáže na to, že každý má právo a i šanci na to aby byl šťastný. Jediné co k tomu stačí je věřit v to a nevzdávat se. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Nie úplne presvedčené štyri. Je to síce úžasne natočené, nasvietené, hudobne veľkolepo podfarbené... Ale citovo vydierajúce! Vujicic je Pán človek, ktorého sa dá len obdivovať, ale táto metafora na jeho skutočný život má za následok to, že každé hodnotenie pod 5* so sebou nesie istý druh výčitiek svedomia. Je to krásne a nemôžem povedať, že by filmu niečo chýbalo. Skôr naopak, je tam niečoho přespříliš... ()

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně emotivní snímek, který ke konci přinutí člověka se od srdce usmát. Vím, že v životě je to leckdy horší, ale tento krátký film dává naději řadám takto postižených lidí a ukazuje jim, že člověk se nemá vzdávat a měl by mít chuť do života a ta odhodlanost by měla být o to větší, čím na ně byla příroda krutější. Filmy tohoto typu mám rád a vždy mě donutí se hluboce zamyslet. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Krátkometrážny film videlo viac než 10 miliónov ľudí na celom svete, čo odštartovalo prípravu jeho celovečernej verzie. (MikaelSVK)
  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)

Reklama

Reklama